Nagy baj lehet ebbol?
Figyelt kérdés
A kutyam megevett kb kicsit kevesebb mint fel hasznalt betetet. Mindig nagyon ugyeltunk arra, hogy ne ferjen hozza de valahogy megszerezte. Eszre vettem mikozben eszi gyorsan elvettem tole es kimostam a szájját illetve a fogat is. Hivjak orvost vagy szerintetek nem lesz baja? A ragasztot nem ette megma 15:56
2/3 anonim válasza:
Sajnos nem lehet megmondani. A következő napokban figyeld a székletét. Ha pár nap alatt nem látod, hogy kijön belőle, akkor irány az orvos. Az enyém egyszer bejutott a wc-be, és kifosztotta a kukát, legalább 5 tampont evett meg. Szerencsére 2-3 nap alatt kint volt az összes, de addig ment az aggodalom.
Állatorvosi asszisztensként dolgoztam, amikor behoztak egy kutyát bélelzáródás tüneteivel. Kb. fél évvel az eset előtt megevett egy játék gumicsirkét, aminek a csőre keményebb műanyagból volt. A gazdik akkor megnyugodtak, mert kikakilta a darabokat, senki sem tudta, hogy a csőre bent maradt, ami miatt végül életmentő műtétre volt szükség. Szóval nem, sosem alaptalan az ilyen miatt félni!
3/3 anonim válasza:
Nem árt figyelni, de nem valószînű hogy baja lesz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!