Mindkettő. De tényleg, annyira 50-50%, hogyha pisztolyt tartanának a fejemhez sem tudnék választani.
Macska: viccesek, bohókásak, dorombolnak, öntörvényűek, eszesek, rafkósak, könnyű őket felemelni, odébb rakni, nem kell őket sétáltatni.
Kutya: szófogadó, engedelmes, gazda orientált, sétáltatni kell, tekintélyt parancsoló, minden maradékot megeszik, de több foglalkozást, tanítást igényel.
Ezért van cicám, ráadásul kettő, és kutyám is, mert mindkét fajra szükségem van. ❤️❤️❤️
Inkább a kutya. Imádom, ahogy néznek a barna szemükkel olyan értelmesen, vagy játszadozva, figyeli, hol vagyok, örül, ha meglát.
A cicákat is nagyon szeretem. Az ő szemük inkább olyan rideg. Ha van kedvük bújnak, ha olyan a kedvük, hozzájuk sem lehet érni. Olyan cicusom volt, aki köszönt, ha meglátott, szóval mégsem csak a kutyák olyanok 🥰
Imádott elbújni és hátulról megtámadni és finoman beleharapni a lábamba 😂 meg amikor hozta a zsákmányát (döglött madárkát) az ajtó elé és ott ült mögötte annyira büszkén, nagyon boldog voltam 😂😂
Macska.
Imádom az öntörvényű okos fejüket.
A kutyák behódolását nem bírom.
(Volt kutyám.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!