Akinek ivaros (nem herélt) kankutyája vagy kanmacskája van, az miért mellőzte ezt a beavatkozást?
5:
A barátnőm kankutyájának van egy plüssbabája, az a barátnője, hozza-viszi magával, azon végez önkielégítést. Nagyon vidám, bol-dog kutya .
Apémék kankutyája meg világ életében atmaszott a kerítésen és egy saroknyira volt egy barátnője (hús-vér), vele szexelt általában.
Ez az amiről tudunk. Aztán persze ki tudja kivel még ;)
#6 Igen, van hogy megoldják. De ahogy te is írtad, sokan megszöknek, amiközben elveszhetnek, megsérülhetnek, elütheti őket valami, és macskák például elég csúnya verekedésekbe is keveredhetnek.
Nem azt mondom, hogy olyan szörnyű dolog ha valaki nem ivartalanít, de mindenkinek egyszerűbb.
Azért mellőztem,mert tudok a kutyámra vigyázni,nem párzott egyik sem.
A spániel 15 évig élt. A mudim 14.5 éves jelenleg. Ivaros.
Én nem tapasztalom hátrányát. Jól tudok kutyát nevelni nőként,sosem volt ebből problémám.
Minden foglalkozást és sétát megkaptak,nem elhanyagolt kutyák.
Viszont féltem a műtét szövődményeitől. Vagyis nem a műtét okozza,hanem a tesztoszteron alacsony szintje a műtét után.
Csontproblémákat okozhat, bizonyos vérbetegséget, hajlamosíthat különböző betegségekre a hormon hiánya.
Én ezeket súlyosabbnak ítéltem meg, mint a hererák veszélyét.
Hozzáteszem,tágabb ismeretségi körömben senki se ivartalanít jan kutyát. Még SOHA nem hallottam,hogy egy is hererákot kapott volna,pedig 41 éves vagyok.
Szukám soha nem volt, és nem is lesz. 12 éves koromtól kutyázok komolyan, már megtanultam/megszoktam az ivaros kanok nevelését. Ha jól tartjuk és nem tud elmenni, nem is lesz probléma.
8:
Jó ezt hallani, különösen női tulajdonostól.
Azt hogy kezeled, amikor rájuk jön a kanosság? Nincs nekik néha spontán (éjszakai) magömlésük?
Nem jön rájuk...Jézusom..
Talán egyetlen 1x láttam a spánielnél.
Mit kezeljek rajta?
El kell terelni a figyelmét. Séta, tanulás, egyebek. Nem olyan nagy ördöngösség az.
Amúgy pl a mudinál azt vettem észre, a patkányra jobban beindul,mint a szukákra. Az nagyobb, hevesebb reakciót vált ki belőle. Kertes házas övezet,sokan tartanak baromfit, sertést. Nálunk csak kutya van,de néha átjön 1-1. Na,akkor szinte nem is alszik a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!