Mennyi a reális ára egy kistestű, törzskönyves kutyának?
Nyár közepén beszéltük le a tenyésztővel, az akkor született alomból hoztunk most el egy kutyust. Nem kimondottan ritka fajta, de itthon csak 3-4 tenyésztő foglalkozik vele. Kistestű, felnőtt korban is 6 kilós kutya.
Csak érdekelne, hogy reális áron kaptuk-e, mert őszintén, más tenyésztőnél nem érdeklődtünk árak tekintetében.
ma 13:25: "Nem, nem tenyésztek, de veled ellentétben nem vagyok egy buta sötét paraszt,"
Látod ez is egy különbség. Nekem legalább van józan paraszti eszem és nem hiszek a bunkó hazudozóknak.
Válaszolok a szövegedre, a te stílusodban:
1:Én gépjárművek javításával foglalkozok több mint 40 éve.(Ez eddig igaz)
2:Mindig a legjobb, legdrágább alkatrészeket veszem meg és építem be a kuncsaftjaim autójába de nem számolom fel nekik csak az olcsó Kínai alkatrész árban.
3:javítási órabéremből nehezen jövök ki, óránként egy ötszázast kérek, de legalább a javíttató jobban jár.
4:az alkatrészeken kívüli egyéb anyagokat (olajak, szűrők féláron adom hogy holnap is legyen munkám.
5: Ja, és a kocsikat mindig fullra tankolva adom vissza.
Nagyon nehezen bírom már, nullára még életemben nem jöttem ki a foglalkozásomból. 😀😀😀
ma 16:35
😀😀 Végre egy ember akit nem lehet hülyének nézni!
Na kérdező, látod megjöttek a suttyók, akiknek a kutya annyi, hogy ha elpusztul, nem baj, lesz másik óccójér. Szerintem hagyd őket, nincsenek azon a szellemi szinten, akivel érdemes kommunikálni.
Sok jó választ is kaptál, szóval jah, hagyd a butákat butának maradni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!