Mi ez a mostani tacskó imádat? Csomó ismerősömnek is tacskója lett. Miért nem jó más fajta vagy egy egyszerű menhelyi kistestű keverék, akár tacskó keverék?
Most eppen ez a divatos, azert.
Es ha valaki nem kevereket akar, akkor mi van? Semmi. Csak az volna a jo, ha mindenki tenyesztotol vasarolna, aki fajtakutyat akar.
Kicsi. Jól elvan a házban is, macskákkal. Személyiségre is hasonló hozzájuk; önfejű, makacs, szeret rosszalkodni. Nekem ezért jön be.
Nem kell menhelyes, keverék kutya. Nem az én hibám, hogy ennyire túl vannak szaporodva. Ne én oldjam már meg a problémát.
Valóban rengeteg embernek van tacskója, itt a környéken is sok van, de az én szememet nem zavarja, "pedig" két közepes-nagy testű keverékem van, egyikük menhelyről, a másik, egy mihez képest idősebb kutya volt akkor, apám munkatársának az állatvédő barátnőjétől került hozzánk, csak abban az évben 5x passzolták le. Vélhetően már rég altatva lenne, mert nem volt fiatal és nagyon problémás is volt, emellett a fajtájából adódóan nyáladzik.
Minden kutyát nem lehet megmenteni. Egy tengerimalac kivétellel, az egerem, a törött szárnyú madaram, a macskám, a két kutyám, mindig befogadottak voltak. De ettől még, ha rendes gazdihoz kerül, az a tacsi vagy más kutya sem érdemel kevesebbet, akinek nem kellett megjárnia a poklot és menhelyre kerülnie. Nem kötelező menhelyről kutyát hozni. Én azt teszem, de nem tüske a szemeben, aki ennek az ellenkezőjét teszi. 🤷♀️
😂😂 igen, naaon undorító hogy nem fogadok örökbe. Talán ivartalanítsd a kutyádat és tartsd a telkeden belül, akkor nem lenne ennyi felesleges szaporulat.
Rohadtul nem az én problémám az egész. Nem kötelező állatot tartani, ha nem vagy képes vigyázni rá (ide tartozik az ivartalanítás, telken belül tartás -ha nem esett volna le).
Majd én eldöntöm, hogy én milyen kutyát fogok venni/befogadni. Nem a te agyhalott kutyatartasi szokasaid eredménye (sok felesleges szaporulat) lesz a fő szempontom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!