Minimum hány éves kortól helyes rábízni egy Golden retriever kutya nevelését és gondozását?
Erre a kérdésre nem lehet válaszolni, mert annyira egyedi és annyira függ a gyerektől, a kutyától, az élethekyzettől....
Ez függ a csaladtól is. Nyílván senki se születik szakértőnek, mindennek utána kell olvasni, metalálni a szakirodalmakat, azokat a csoportokat amiben segítenek, azokat az embereket akik nem csak szakértőnek mondják magukat és lehúznak vagy folyamatosan pofáznak neten, közben szrt se ér a tudasuk, hanem tapasztalt, valóban nagytudású kiképzők pl. A legtöbb felnőttnek se megy. Ha a családi környezet és a gyerek is olyan, akkor egy 12 éves is simán tud vele bánni, hiszen megtanítják rá, fogékony a tanulásra, ha olyan a gyerek sose.
Mi 10 évesen a szomszéd kutyáját sétáltattuk minden gond nélkül. Most egy kezemen meg tudom számolni hány emberre merném rábízni a kutyámat, pedig nem idiótákkal vagyok körülvéve, lelkiismeretes, normális barátaim vannak, szimplán olyanokkal akikről tudom hogy nem tudnák kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!