Kutyának kettő otthon? Lehet ebben az élethelyzetben kutyám?
Sziasztok! :)
Tanácsot szeretnék kérni, illetve, ha valakinél fennált hasonló helyzet, szívesen fogadnám, mit tapasztalt.
Tervezem, hogy megvásárolom életem első saját kutyusát. Én jelenleg suliba járok, és egy barátnőmmel közösen bérelünk albérletet az egyetem városában.
Viszont amikor csak tudok, a legtöbb hétvégén járok haza a nagyszüleimhez, illetve a vizsgaidőszakokat is végig náluk töltöm.
Mindezek mellett szerintetek tartható kutyus? A napi séták, a hasonló napi rutin és minden más adott, azonban a két otthon nem lenne megterhelő neki?
Úgy érzem készen állok egy kutya tartására, nagyon sokat olvastan a témában, de nem szeretném, ha emiatt boldogtalan lenne.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Életem. A kutyámat 16 éves csitriként kaptam, gimis kisgyerekként, és 33 évesen, családanyaként engedtem el őt az örök kutyamezőre.
Jártam egyetemre, koli szóba sem jöhetett miatta, 6 albérletben laktunk a phd végéig, az utolsó pár évet töltötte a saját, új házunkban. Az én drága kutyámat az sem érdekelte volna, ha a Holdra költözünk, csak velem legyen. Az én otthonom ő volt, ő meg az enyém.
10 év albérlet tapasztalat után azt mondom, hogy akarat kérdése. Hajlandó e rosszabb állapotú albit kivenni? Én hajlandó voltam. Nem a felújítottra mentem, a kutyám jól nevelt volt, lakasnezesre vittem referenciát és videókat róla. Készséges voltam, kauciót dupláztam.
Amikor azt látom hogy albi miatt a kutya utcára került, hidd el, ott saját ingatlanból is repült volna egy probléma után.
Nem állítom amúgy hogy mindig könnyű volt, ne értsd félre. Voltak kihívások de cserébe majdnem 20 évre olyan társam volt aki a legmélyebb időszakokon is átsegitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!