Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Aki hosszabb időre elmegy, az...

Aki hosszabb időre elmegy, az mit csinál a kutyájával?

Figyelt kérdés
Számtalan ismerősömet látom külföldön van ázsiában stb, ahol általában 2-3 hétre mennek az emberek. Tudom, hogy kislakásban élnek és kistestű kutyájuk van általában máltai vagy yorki stb. Ők mit kezdenek a kutyájukkal hetekig? Ugye a kutya nagyon 8 óránál nem nagyon maradhat többet egyedül. Nyilván vinni nem tudják vinni.

jún. 14. 20:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Vagy megkérnek egy barátot, ismerőst, hogy addig figyeljen rá, vagy fogadja be, vagy kutyaszittert fogadnak, vagy pedig kutyapanzióba adják le addig. De van, aki magával viszi nyaralni. Vannak kutyabarát szállások.
jún. 14. 21:02
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Kutyaszitter, akár fizetős, akár ismerős, szívességből. Esetleg kutyapanzió.
jún. 14. 21:03
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Három hónapig voltam kórházban, mivel egyedül éltem és a szüleim messze voltak, a barátom etette és törődött a kutyámmal. Nagyon bánatos volt, amikor hazajöttem, de mivel nem tudtam sétáltatni, továbbra is a barátom vitte ki. Aztán lassanként megtanulta, hogy húzni nem szabad, vigyázott, hogy el ne essek. Sajnos már nincsen, nemrég elpusztult.
jún. 14. 21:11
 4/16 Katona Dius ***** válasza:
82%
Mi max 1-2 napra szoktunk elmenni, szüleim is. Azt szoktok csinálni, hogy átmegyünk egymáshoz ilyenkor ellátni az állatokat. Nekik kutyájuk van, nekünk macska és kutya is.
jún. 14. 21:13
 5/16 anonim ***** válasza:
10%
Magyarországon, vagy Kínában?
jún. 14. 21:41
 6/16 anonim ***** válasza:
27%

Rábízom a kedves kínai szomszédaimra! Furcsa, hogy mindig minden kutyám elszökött, mikor ők vigyáztak rájuk!

Legalább mindig isteni szarvaspörköltet csinálnak! 😌

jún. 14. 21:51
 7/16 anonim ***** válasza:
80%
Mi kutyapanzióba visszük.
jún. 14. 22:10
 8/16 anonim ***** válasza:
36%
Nekünk mindig jött velünk. Voltunk vele a hegyekben, tengerparton, wellnesselni stb.
jún. 14. 22:59
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Ad neki egy valag csontot
jún. 15. 01:25
 10/16 anonim ***** válasza:
60%
Anyám viszi el....ausztrál június.
jún. 15. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!