Aki hosszabb időre elmegy, az mit csinál a kutyájával?
Figyelt kérdés
Számtalan ismerősömet látom külföldön van ázsiában stb, ahol általában 2-3 hétre mennek az emberek. Tudom, hogy kislakásban élnek és kistestű kutyájuk van általában máltai vagy yorki stb. Ők mit kezdenek a kutyájukkal hetekig? Ugye a kutya nagyon 8 óránál nem nagyon maradhat többet egyedül. Nyilván vinni nem tudják vinni.jún. 14. 20:53
1/16 anonim válasza:
Vagy megkérnek egy barátot, ismerőst, hogy addig figyeljen rá, vagy fogadja be, vagy kutyaszittert fogadnak, vagy pedig kutyapanzióba adják le addig. De van, aki magával viszi nyaralni. Vannak kutyabarát szállások.
2/16 anonim válasza:
Kutyaszitter, akár fizetős, akár ismerős, szívességből. Esetleg kutyapanzió.
3/16 anonim válasza:
Három hónapig voltam kórházban, mivel egyedül éltem és a szüleim messze voltak, a barátom etette és törődött a kutyámmal. Nagyon bánatos volt, amikor hazajöttem, de mivel nem tudtam sétáltatni, továbbra is a barátom vitte ki. Aztán lassanként megtanulta, hogy húzni nem szabad, vigyázott, hogy el ne essek. Sajnos már nincsen, nemrég elpusztult.
4/16 Katona Dius válasza:
Mi max 1-2 napra szoktunk elmenni, szüleim is. Azt szoktok csinálni, hogy átmegyünk egymáshoz ilyenkor ellátni az állatokat. Nekik kutyájuk van, nekünk macska és kutya is.
6/16 anonim válasza:
Rábízom a kedves kínai szomszédaimra! Furcsa, hogy mindig minden kutyám elszökött, mikor ők vigyáztak rájuk!
Legalább mindig isteni szarvaspörköltet csinálnak! 😌
8/16 anonim válasza:
Nekünk mindig jött velünk. Voltunk vele a hegyekben, tengerparton, wellnesselni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!