Aki hosszabb időre elmegy, az mit csinál a kutyájával?
Figyelt kérdés
Számtalan ismerősömet látom külföldön van ázsiában stb, ahol általában 2-3 hétre mennek az emberek. Tudom, hogy kislakásban élnek és kistestű kutyájuk van általában máltai vagy yorki stb. Ők mit kezdenek a kutyájukkal hetekig? Ugye a kutya nagyon 8 óránál nem nagyon maradhat többet egyedül. Nyilván vinni nem tudják vinni.jún. 14. 20:53
11/16 anonim válasza:
Én anyumnál szoktam hagyni ilyenkor, vagy egy barátnőm átjár, ha csak pár napról van szó. Kutyapanzióba nem adnám őket, mert franc se tudja, mennyire megbízható + drága is.
12/16 anonim válasza:
Ismerőst megkéri, vagy kutya panzió.
13/16 anonim válasza:
11# azért kell megnézni az értékeléseket, hogy megbízható-e.
14/16 anonim válasza:
#13 persze, de én akkor se hagynám őket idegenekre, csak ha nagyon muszáj.
16/16 anonim válasza:
Mamahoz viszem, vagy ha olyan helyre megyunk visszuk magunkkal .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!