Elköltözzek a kutyám miatt? Itt nincsenek barátaim, aki volt is elköltözött a két kutyájával. Ausztria, kisváros és környéke.
Valallj kutyanapkozit.
Vagy hirdesd meg,h x nemu y termetu kutyadnak keresel jatszotarsat. Tedd ki oszlopokra.
Reszvetem. Borzalmas lehet.
Hivj ki baratokat oda dolgozni es lakjatok egyutt.
Barátok már nincsenek régóta. Hala a volt barátomnak.
Próbálok mielőbb valami megoldást keresni. Költözni csak akkor fogok ,ha van elég pénzem a hitelhez. Nyilvàn nem itt veszek lakást.
Kezdj el valami kutyás sportot egy kutyaiskolában, ott általában edzések előtt-után nagyon szokott menni a bandázás, legtöbb esetben állandó csapat van, így te is szerezhetsz új barátokat.
Én vidéken lakom, ugyanúgy, mint nálad nincs semmi kutyás társaság, sétálni viszont szuperül lehet. 40-60 perceket szoktam kocsikázni, hogy más szocializált kutyákkal és gazdáikkal lehessünk.
Jártam kutyasuliba, elvégeztük.
Külföldiként amúgy nehezebb ismerkedni itt.
Agiliy szokott lenni.
Ha sikerül, minél előbb költözök jobb helyre, ahol közelebb van a suli és tudunk járni. Már terveztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!