Vajon hogy reagálna egy kutya, ha a gazdája ahelyett, hogy őt dédelgetné, egy plüsskutyát babusgatna helyette, mindezt a kutya szeme láttára. Macskások is írhatnak, hogy szerintük a macskájuk hogy reagálna?
Figyelt kérdés
aug. 2. 19:29
1/11 anonim válasza:
Szerintem úgy érezné megcsalod, és kiiktatná a konurenciát.... Szét szaggatná szegény plüsskutyit.... Csúnya "halála lenne😭😭😭😭😭 Kutyás gazdi vagyok egyébként😁😁😁😁😁
2/11 kürtőskalácska válasza:
Próbálna ő simit szerezni( macska)
Ugyanezz vagy játéknak nézi ( kutya)
3/11 anonim válasza:
Vannak ilyen témájú shortok youtubeon.
4/11 anonim válasza:
Én azért sajnálnám szegény plüsskutyit 😭😭😭😭😭😭😭😭 Micsoda vérengzés lenne belőle ☹️☹️☹️☹️ De viccet félre téve, szerintem ez a kutyus vérmérsékletétől is függ, hogyan reagálna.
5/11 anonim válasza:
Az enyém konkrétan leszarná, és nem értené miért diliztem be.
KOnkrétan az sem érdekli, ha a futtatóban más kutyája odajön, és azt dögönyözöm meg. Ö addig elfutkos a többiekkel.
6/11 anonim válasza:
Én kipróbáltam már egyszer. Először csak figyelt de mikor a cuki vinnyogó hangomon kezdtem nyekegni egyből félrelökte a kezem és bebújt alá.
9 éves németjuhász
7/11 anonim válasza:
Az én kutyámat tökéletesen hidegen hagyná :D
8/11 anonim válasza:
A macska nagyon aggódna, meglesz e a napi kaja adagja, vagy ezután kevesebb jut neki. Mást nem nagyon értene az egészből.
9/11 anonim válasza:
Unokatesóm kezéből ki akarta venni a " kiskutyát" a kutyájuk.
10/11 anonim válasza:
Egy macska nagy ívben tojik az ilyesmire. Kutya változó 77
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!