Mit kell csinálni hivatalosan egy elhunyt kutyával?
10 es.
Persze, hogy letezik. Mi is elhoztuk a kutyus urnajat, nyilvan nem hagyjuk ott, hogy kidobjak. 14 evet elt velunk, ugyan olyan csaladtag mig barki mas. Persze allat nem ember, de a halala hasonloan fajdalmas. Mas szerettunk hamvait sem hagyjuk ott, hogy kiontsek a tobbivel.
Hogy mit csinalunk az urnaval azt még nem tudjuk. Lehet eltemetjuk, lehet elszorjuk, lehet megtartjuk. 3 napos a tragediank még nem tudunk épp ésszel ilyesmin gondolkodni.
Én úgy terveztem, hogy elszórom a hamvait a kedvenc helyünkön, ahova imadtunk járni, de még nem vitt rá a lélek.
Azt meg kellett tennem, hogy fizikailag elengedem, hogy ne szenvedjen, de lelkileg nem megy még, így a hamvai még velem vannak. Biztosan eljön az idő , de jelenleg még azt se hiszem.
Bő egy hónapos, lassan kettő, nemsokára most lesz az örökbefogadás évfordulónk, nem tudom, hogy bírom ki, azt mondják, mindenki nekem, hogy idővel jobb lesz, de nekem az idővel csak jobban hiányzik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!