Mit kell csinálni hivatalosan egy elhunyt kutyával?
Jezusom ilyen van ? 😱 kepes valaki a kutyajat csak ugy egy " dögkútba " dobatni ?
Bar fogalmam sincs mi az a feherjefeldolgozo , de SOHA nem tudnek ilyet tenni . Elobb asnam el barhol. Eleg erzeketlen ember lehet aki az allataval ilyet tesz.
"A saját kertembe eláshatom? szabad olyat?"
Persze, nekünk már vagy 10 kutya van a kertben. Ahogy írták, kb másfél méter mély sír azért kell, szórj rá meszet és úgy rendben lesz közegészségügyi szempontból is.
Egyébként ha nekem egy nem kertes házas barátom kérné, hogy temessük el a kertben a kutyáját, én azt is engedném neki. Visszaadjuk a földnek. Méltóbb, mint dögkútra dobni.
#10 miért ne lenne erre igény? Van aki az anyja hamvait is kirakja a polcra.
Kertes házunk van, de ha egyszer aktuális lesz én sem akarom őket a kertben elasni mert ha egyszer elköltözünk nem tudom magammal vinni. Az urna viszont mozdítható.
Sajnos nem volt más megoldás. Tél volt, december 22-e. Nagyon hideg, és a föld fagyos és minimum 1 méter mély gödröt kellett volna ásni. Ketten voltunk idős anyukámmal, egyikünk sem tudott volna kiásni egy ekkora gödröt. A hamvasztásra nem volt pénzünk, a karácsonyt is alig tudtuk megoldani. Néha az élet nagyon nehéz döntés elé állítja az embert.
Viszont nagyon könnyű ítélkezni mások felett, ugye?
Bla bla bla...
Akkor sem vitetem a dögkútra a kutyamat... nem erdekel a magyarazkodasod.
Jaj, úgy sajnálom, hogy nem érdekel..
Most teljesen összetörtem..
😛
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!