Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit kell csinálni hivatalosan...

Mit kell csinálni hivatalosan egy elhunyt kutyával?

Figyelt kérdés
Van 14 éves öreg kutyám, már a világát nem tudja, szerintem lassan itt a vége. Ha meghal hova tudom vinni a testét? Meg kinek kell szólni?
júl. 22. 10:00
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%
Van kisállat hamvasztó. Ők adnak.bővebb tájèkoztatást.
júl. 22. 10:06
 2/28 anonim ***** válasza:
92%

Mi 2 napja vesztettuk el az oreg kutyusunkat, menthetetlen volt , igy az orvos elaltatta.

Valaszthattunk

1: otthagyjuk es a veluk partnersegben allo ceg hamvasztja a hamvait par nap mulva hazhoz hozzak.

2: othagyjuk " csoportos hamvasztas" tortenik , a hamvait nem kapjuk meg ( ez a legolcsobb 10 ezer ft volt a dij)

3: elhozzuk es eltemetjuk mi.

Mi elhoztuk es egy a varosunkban levo kisallat hamvaszto ceghez vittuk.

Hazhoz is jottek volna majd az urnat is hazhoz hoztak volna.

57 ezer ft volt egy kistesu kutyus hamvasztasa urnaval egyutt.

Ha hamvasztasba gondolkodsz keress ra a neten " kisallat hamvasztas" es megtalalod, hogy a telepulesed kornyeken mik a lehetosegek.

júl. 22. 10:08
 3/28 anonim ***** válasza:
94%
Ha otthon hal meg , akkor az állatorvost akihez jartatok kell ertesiteni. Nekik be kell jegyezni az adataihoz , hogy meghalt.
júl. 22. 10:11
 4/28 A kérdező kommentje:
nettó 200 000 forintot keresek, nem akarok csúnyát mondani de nekem ingyenes megoldás kellene, ez egy hatalmas pásztorkutya keverék. Nem is lesz több kutyám ilyen árak mellett.
júl. 22. 10:14
 5/28 anonim válasza:
94%
Ha esetleg van kerted, ott elásni? Nálunk a kisállatokat a kertben temettük el. De láttam olyat is, hogy a környéken az erdőben volt egy kis kisállattemető, mondjuk az nem tudom, mennyire legális.
júl. 22. 10:22
 6/28 anonim ***** válasza:
94%
Ha ingyenes megoldas kell , akkor megvarod mig otthon meghal es eltemeted valahol. 🤷‍♀️
júl. 22. 10:25
 7/28 A kérdező kommentje:
A saját kertembe eláshatom? szabad olyat?
júl. 22. 10:25
 8/28 anonim ***** válasza:
96%

Sajat kertedben elashatod. Vaszon zsakba tedd vagy semmibe, de ne muanyagba mert sokkal tovabb tart minden. Egy minimum meter mely sirt ass neki , de ha 1,50 az meg jobb.

Ha lenne kertem en is oda temettem volna.

júl. 22. 10:28
 9/28 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem is otthol temesd el és igy még a közeledbe is érezheted sokáig.
júl. 22. 10:44
 10/28 anonim ***** válasza:
54%
Nem trollkodás, komolyan érdekel. Létezik olyan ember, aki otthon tartja a polcon az elpusztult kutyája hamvait? Most komolyan, ezt minek? Értem hogy ha van lehetőség akkor saját kertben eltemetni, szerintem is ez a legjobb megoldás egyébként. Értem a csoportos hamvasztást, és az önálló hamvasztást is. De hogy a hamvakat házhoz hozzák, na itt néztem egy nagyot, hogy ilyen létezik, és erre ezek szerint van igény.
júl. 22. 10:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!