Tudok feljelentést tenni az ellen, akinek utáltam pénzt, hogy elmondja, hogy hol van a kutyám, aki elszökött? Tudok feljelentést tenni az ellen, aki azt mondta, hogy tudja hol vagy a kutyám, de nem mondja el, mert összevesztünk?
Figyelt kérdés
Elveszet a kutyám, és mind a két eset előfordult velem...júl. 16. 17:38
1/30 anonim válasza:
Dezsőné, te vagy az?
Igen, tehetsz feljelentést, senki/semmi nem tiltja, de valószínűleg senki nem fog vele foglalkozni.
2/30 A kérdező kommentje:
Miért ne foglalkozna vele senki?
júl. 16. 17:43
3/30 anonim válasza:
Én is utálom a pénzt, de azért jó ha van!
4/30 A kérdező kommentje:
*utaltam
júl. 16. 17:58
6/30 anonim válasza:
A megtalálói jutalom annak jár, aki visszajuttatja hozzád a kutyát. Értem, hogy szereted, de az sem jobb, ha se pénz, se kutya nincs.
Feljelentést bármiért tehetsz, csak nem mindennel foglalkoznak. Mivel önként utaltad át a pénzt, ezért maximum átverésnek lehetne beállítani, de még annak sem igazán, mert ő nem állította be másnak magát, mint egyesek banknak, meg akárminek. Viszont ismert személy feljelentésénél vigyázni kell, mert a rágalmazás is büntethető.
7/30 Senior Séf válasza:
Mifelénk ezt tanulópénznek hívják.
8/30 anonim válasza:
Valószínűleg átvert, dehogy tudja hol a kutyád.
9/30 anonim válasza:
Amúgy elvileg köteles vagy a telkeden belül tartani az állataidat és ha ez nem sikerül, akkor 400 ezer forintra vagy büntethető…
10/30 A kérdező kommentje:
Akkor végül is semmit nem érek a feljelentéssel?
júl. 16. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!