Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bolhák ellen? Hogyan írtsam...

Bolhák ellen? Hogyan írtsam ki őket?

Figyelt kérdés

Segítsetek kérlek!

Hónapok óta fennáll a probléma.. a bolha..

Nem egy putriban lakunk, szép rendezett udvar,ház.. 2 kutyusom van. Voltunk állatorvosnal aki tablettát adott nekik, de kb 3 nap múlva megint bolhásak lettek. Vettem egy kis ampullát amit vízzel kell higítani, fürdetés, stb. Lekezeltem ôket, semmi… Vettem a Fiproted sprayt, az is kb 3 napig hatott.

Házba is bejártak, sikerült kiírtsam a bolhákat, viszont ahogy játszunk velük, behozzuk és tegnap újra bolha volt a házban..

Aki már volt ilyen helyzetben, kérem segítsen. Mivel írtsam ki a kutyákból, az udvarról, és a házból …

jún. 15. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:
42%
Fürdesd meg őket utána frontlyne spray-fújj és a fújást ismételd kéthetente.A fekhelyüket fertőtlenítsd minden rongyot pokrócot amit használnak égess el.És folyamatosan cseréld és forró vízben most a rongyaikat.
jún. 15. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:
58%

Nexgard spectra. Minden ellen véd, szerintem 3-4 hónap alatt kiöli a kutyáidból a bolhát. Havonta kell adni nekik, szünet nélkül!!

Állatorvosnál bármikor kapható, 6-8 ezer forint, attól függ mekkora a kutya.

jún. 15. 15:27
 3/3 anonim ***** válasza:
76%

Nekem ez vált be:

[link]

Fürdetni is lehet a kutyákat az oldatban, de a fekhelyük környékét is lepermetezheted.

jún. 15. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!