Mit lehet tenni bolhák ellen, ha a nyakörv nem használ?
Most nem azért, de 2 ezer körül van egy "jó" bolhanyakörv, 3 kutyám van...4 hétig véd elvileg. Tehát havonta egy csomót kiadok, erre a kutyáim ugyan úgy bolhásak.
Hetente-két hetente vannak fürdetve. Van egy fix kinti kutyám :D meg 2 benti, akik kijárnak. Nem nagyon érintkeznek egymással.
MI JÓ BOLHA ELLEN?
2 ezerért nemigazán vannak jó nyakörvek/szerek...
Nyakörvből a foresto jó az kb. 8 ezer, de az kb. 8 hónapig véd.
Spot on-ból a vectra 3d a legjobb kb. 2-3 ezer 1 hónapig véd, tablettából bravecto kb. 7-8 ezer 3 hónapig véd.
Ha jót akarsz a kutyádnak, a tablettákat felejtsd el. Igen, van amelyik kutya jobban tolerálja, de ha megismered a hatásmechanizmusát akkor rájössz h tulképp rovarirtót keringetsz a kutyád ereiben. “Biztos” jót tesz a májának...
Használj spot ont, nekem kiválóan bevált az Advantix, bár itt a kullancsok jelentenek problémát. Egy sem megy a kutyába - de amint lejár a 3 hónapos belőtt szavatossági idő, ismételni kell, mert egyből támadnak a kis kancsók.
Előttem lévő butaságot írt.
Nem károsabb semmivel mint a nyakörv vagy a spot ön.
2 ezerért nem igazán jók a bolhairtó szerek. Nekem 2 kutyám van, én Foresto-t használok. Bolha, kullabcs és szúnyog ellen is véd.
Egyébként valószínű valahonnan visszafertőződnek, nem elég csak a kutyákat kezelni, a fekhelyet is kell, plusz ha bentiek, akkor az egész házat.
Nálunk is a cseppek váltak be.
Frontline pl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!