Nyakorvet vagy gyogyszert a bolhak ellen?
Van 1 kutyank meg 1 macskank. A macska kinti-benti cica. Mind a 2-re havonta spot-on bolhairtot teszek. A kutya 3 hinapjaa van nalunk. Szerintem a bolhairto vedelmenek ennyi ido alatt ki kellett volna alakulnia. Viszont a kutyaban talalok bolhat. A szobakat is be szoktam spayzni. A macska ha bent van 99%-ban csak 1 helyisegben tartozkodik, mert meg nem bekelt meg a kutyaval. Sokan azt mondjak, hogy a kutya a macskatol szedi ossze a bolhat.
Gondolkodok, hogy allatorvostol veszek nyakorvet vagy gyogyszert a bolhak ellen. Melyik lehet a jobb?
A macskat is inkabb gyogyszerezzem a spot on helyett? Vagy eleg ha csak a kutya kapja?
A kutya sokszor feljon az agyamba is, ezert zavar, hogy latok benne bolhat neha. Meg persze vakarozik sokat.
Vagy mi szerintetek a legjobb megoldas? Tenyleg a macska lehet a gond?
A gond az, hogy vagy nem jól teszed rájuk a spot-ont, és nem alakul ki a megfelelő védelem, vagy a ottani bolhák már rezisztensek lettek a frontline hatóanyagára.
Én tapasztalatból azt mondanám, használj mindkettőn bravecto-t.
Mindkettore gyartanak next guard spectrat.
Allatorvos adja ki kizarolag.
Soha nem bolhas vagy kullancsos stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!