Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutya szája tisztább az...

A kutya szája tisztább az ember szájánál?

Figyelt kérdés
Van ennek valóság alapja? Valahol olvastam ha jól emlékszem. Nem tudom igaz-e azért kérdezlek titeket. Indokok miért igen vagy nem?
2010. okt. 29. 18:45
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
87%
Ha abból indulok ki, hogy a kutya a s6ggét nyalja és megeszi az ember meg a kutya sz@rt is, akkor kizárt hogy a kutya szája tisztább legyen.
2010. okt. 29. 18:50
 2/29 anonim ***** válasza:
27%
Igen. Csak.
2010. okt. 29. 18:50
 3/29 anonim ***** válasza:
24%
Igen,tisztább,szart meg nem eszik kedves első,maximum te.A kutya nyála baktériumölő hatású ráadásul.
2010. okt. 29. 18:56
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igaz,tévhit. A kutya és az ember szájában is elég néeps baktériumflóra tenyészik,de ha a klasszikus értelemben vesszük a tisztább szót akkor a mi szánk tisztább,mivel fogatmosol minden nap (remélehtőleg),öblögetsz,nem eszed meg a saját ürüléked és még ezer más dolgot nem csinálsz amit a kutya igen.Mikroorganizmusok az emberi szájban is vannak,veszélyes is az emberi harapás,de az állatiból gyakrabban lesz probléma. Más a flóraösszetételünk alapvetően,mint a kutyáké.
2010. okt. 29. 18:57
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Marhasag.Miert lenne tisztabb?Mossa a fogat minden este?Fott kajat eszik?Ehhez hozza jon az amit a fenti valaszolo irt:Allandoan nyalja a sajas es mas kutya segget es megeszi az uruleket,meg amit meg az utcan talal.Ezt valami elfogult kutyaimado talalta ki.En nagyon szeretem az allatokat de messzirol.Utalom amikor valakit latok hogy hagyja megnyalatni a szajat vagy puszilgatja a haziallatat.Ugye ott a macska...is minden fele bacilust terjeszt akarmilyen tiszta,benne van a toxoplazma.
2010. okt. 29. 18:58
 6/29 anonim ***** válasza:
92%
hát én nem az első vagyok, de az én kutyám bizony eszik néha kakát, ha nem köpetem ki vele...viszont nem bagózik, mint a magyarok 60 %-a
2010. okt. 29. 18:58
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Es lehetne vitazni,igenis nem egy kutyat lattam hogy szart evett az utcan hala a kedves kutyatartoknak akik nem kepesek osszeszedni a kedves allatkajuk uruleket,inkabb errol kene beszelni,mert lepten nyomon belebotlunk az utcan a kutyaszarba,egy jol megtermett kutya nagyobbat szarik mint egy ember,a sok allatvedo azt ritkan emlegeti hogy tisztan kene tartani ilyen szempontbol is az utcakat.
2010. okt. 29. 19:02
 8/29 anonim ***** válasza:
75%
Hat azert a bago es a szar kozott van nemi kulombseg...
2010. okt. 29. 19:03
 9/29 anonim ***** válasza:
79%
ma 18:56! Az első vagyok. Nem rosszindulatból írtam, tapasztalatból. Volt már néhány kutyám és bizony volt amelyik, ha nem voltam elég fürge, kiette a gyerek kakiját a biliből. Volt amelyik a kutyakakira kapott rá úgy kellett leszoktatni amikor hozzánk került. Ha a kutya nyála baktérium ölő lenne akkor az ipar már régen lecsapott volna a kutyákra a nyáluk miatt, és nem tengődne annyi a menhelyeken...
2010. okt. 29. 19:03
 10/29 A kérdező kommentje:
Csak közlöm, hogy ha egy kutya szart eszik akkor vitamin hiányzik a szervezetéből. Szóval akinek a kutyája szart eszik ne nagyon háborodjon fel hanem inkább adja meg a kutya szükségleteit. Én kutyám soha nem eszik szart (még a jelenlétemben sem ugyan is azt érezném a szájszagán) és semmit nem eszik fel a földről. Ja és elég gyakran eszik főtthusit mert imdája. És pl minden másnap főzök rá.
2010. okt. 29. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!