Más kutyája sem félt a tüzijátéktól?
Én nem a kutyám miatt akarom, hogy ez jobban szabályozva legyen, de ezt máshova is leírtam már. Nézzétek meg ezt a videót.
#10 Nem kell egy kalap alá venni minden kutyást. Kutyás és tüzijátékos.. Nem csak ez a két oldal létezik.
Nekem semmi bajom a tüzijátékkal, a kérdésben sincs ilyen. 21 éves fejemmel én is imádom, többek között ettől is különleges a szilveszter.
Mi is minden évben vettünk/veszünk.
Melleslet én is kivagyok a sok hisztiző embertől (tisztelet a kivételnek), ezt az egy napot ki lehet bírni.
A petárda nem tudom miért téma mindig, ha illegális.
Gyerekkoromban én is szerettem, meg most is tudom értékelni abban az esetben, ha hozzáértők kezében van, és szépen meg van tervezve, és gondoskodnak a biztonságos felhasználásról. Az ész nélküli felhasználását utálom. Lakótelepen élek, tegnap és ma több helyen is láttam maradványokat olyan helyen, ahol nem volt betartva a biztonságos védőtávolság épülettől, növényzettől, autóktól. Volt, amit az avarba, fa alá állítottak fel. Ez szerinted rendben van?
Emberek haltak meg, lakástüzek voltak tűzijáték miatt, idén is. Ez szerinted rendben van? Megéri?
Felelős kutyatartónak tartom magam, és engem is felháborítanak a felelőtlen, hanyag kutyások, és felszólalok ezért ott, ahol előkerül, akár olyanok posztjai alatt is, akiknek van hatalmuk is tenni valamit. Példát mutatok. Titeket felháborítanak a felelőtlen, hanyag tűzijátékozók? Ti mit tesztek, hogy jobb legyen, hogy ne legyen ekkora felháborodás minden évben a tűzijátékok miatt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!