Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Más kutyája sem félt a tüziját...

Más kutyája sem félt a tüzijátéktól?

Figyelt kérdés
2 kutyám van, az egyik 5 éves és nagyon félt, a másik 1 éves le se tojta, még izgatottan nézte is az ablakból, meg simán szaglászott a kertben míg a környéken mindenhol nyomatták.

2024. jan. 1. 10:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

Én nem a kutyám miatt akarom, hogy ez jobban szabályozva legyen, de ezt máshova is leírtam már. Nézzétek meg ezt a videót.

[link]

2024. jan. 2. 15:20
 12/18 A kérdező kommentje:

#10 Nem kell egy kalap alá venni minden kutyást. Kutyás és tüzijátékos.. Nem csak ez a két oldal létezik.

Nekem semmi bajom a tüzijátékkal, a kérdésben sincs ilyen. 21 éves fejemmel én is imádom, többek között ettől is különleges a szilveszter.

Mi is minden évben vettünk/veszünk.

Melleslet én is kivagyok a sok hisztiző embertől (tisztelet a kivételnek), ezt az egy napot ki lehet bírni.

A petárda nem tudom miért téma mindig, ha illegális.

2024. jan. 2. 17:17
 13/18 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, nézd meg a linken szereplő videót. Az ilyenek miatt kellene jobban szabályozni a használatát. Gondolom, a videóban látott használattal mint felelős tűzijátékozó, te sem értesz egyet.
2024. jan. 2. 18:28
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
Az RTL-es linket nézd meg. Remélem, az ilyen felhasználást te sem tartod normálisnak.
2024. jan. 2. 18:29
 15/18 anonim ***** válasza:
79%

Gyerekkoromban én is szerettem, meg most is tudom értékelni abban az esetben, ha hozzáértők kezében van, és szépen meg van tervezve, és gondoskodnak a biztonságos felhasználásról. Az ész nélküli felhasználását utálom. Lakótelepen élek, tegnap és ma több helyen is láttam maradványokat olyan helyen, ahol nem volt betartva a biztonságos védőtávolság épülettől, növényzettől, autóktól. Volt, amit az avarba, fa alá állítottak fel. Ez szerinted rendben van?

Emberek haltak meg, lakástüzek voltak tűzijáték miatt, idén is. Ez szerinted rendben van? Megéri?

Felelős kutyatartónak tartom magam, és engem is felháborítanak a felelőtlen, hanyag kutyások, és felszólalok ezért ott, ahol előkerül, akár olyanok posztjai alatt is, akiknek van hatalmuk is tenni valamit. Példát mutatok. Titeket felháborítanak a felelőtlen, hanyag tűzijátékozók? Ti mit tesztek, hogy jobb legyen, hogy ne legyen ekkora felháborodás minden évben a tűzijátékok miatt?

2024. jan. 2. 18:39
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg te is azt az RTL-es videót.
2024. jan. 2. 22:49
 17/18 anonim ***** válasza:
2024. jan. 2. 22:49
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém szerencsére semmitől sem fél. A vihar sem hatja meg, a petárda sem és a tűzijáték sem.
2024. jan. 6. 20:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!