Más kutyája sem félt a tüzijátéktól?
Ugyanígy vagyok... 😅
5 és fél éves kutyám rettenetesen félt, a fél éve örökbefogadott, kb egy éves kutyám meg úgy viselkedett, mint bármikor máskor az évben.
De mindketten bent voltak velem, kb. elunták magukat az alvástól.
Keverék, németjuhász-keverék ebem nem rendelkezik vadászkutya felmenőkkel, de meg se rezzen, a fejét se emeli, ha durran. Mint aki totál siket. 4 lába az égnek, és mint aki relax zenét hallgat, vagy épp a hasát vakartatja. Az emberek hlyeségéről, primitív mulatozási szokásairól, hangoskodásáról megvan a véleménye, de pont szrik rá. Hallása tökéletes, minden rezdülésre, mozdulatomra hegyezi a fülét, ha csak suttogva szólítom is , ugrik, de a pirotechnika addig köti le, míg az ablakpárkányra támaszkodva lesi a zöldet-pirosat-aranyat, mint egy hároméves gyerkőc. Ha meg elúnja, leheveredik, oszt annyi.
Eddig sem beszri kutyáim voltak, ők sem a kád alatt, meg a WC mögött, vagy a gardróbban kerestek menedéket, de szilveszterkor 17h után lehetetlen volt őket a gyorspisin túl sétára bírni. Ebből a szempontból pesti lakosként szerencsés vagyok.
Nyugodt, boldog új évet minden kutyának és gazdijának!
Nekem 6 hónapos tacsim van és az enyém félt, az első pukkanásnál már beült az ajtóba. Be is engedtem, leterítettem neki egy plédet és oda lefeküdt aztán ott már nem félt.
Hajnali 4:30-kor akartam kiengedni, hogy ha pisilnie, kakilnia kell hadd intézze el de nem tudtam kirakni. Visszaszaladt a plédjéhez és lefeküdt, úgyhogy nem is háborgattam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!