A játszótérre miért nem lehet kutyát bevinni?
Figyelt kérdés
2023. szept. 15. 09:52
31/40 anonim válasza:
Rohadj már le a gyerekekről,tudjuk,hogy az az igazi bajod,hogy a kutyának sem kellesz. Illetve a kutyának kellenél,csak sajnos nem tudod itatni se szóval ő is így járt.
32/40 A kérdező kommentje:
Neked még nem született olyan gyereked, mint egy szófogadó kutya
2023. szept. 17. 21:36
33/40 anonim válasza:
"De akkor gyerek se mehessen be a futtatóba!"
Ha nem kutyát sétáltató család, akkor nem is mehet. És ha be is megy, mert a család a kutyát sétáltatja, nem használhatja játszótérhez hasonlóan.
34/40 A kérdező kommentje:
Ehhez képest láttam már kisgyereket ásni gödröt a futtatóban.
2023. szept. 18. 06:30
35/40 anonim válasza:
És szóltál nekik, hogy nem arra való? Én láttam már kisgyerekeseket elkerített kondiparkban is, a gyerekek úgy hintáztak az eszközökön, ahogy nem lett volna szabad, de mire odaértem, kimentek, ha folytatták volna, szólok az anyukáknak, hogy ezek a sporteszközök nem erre valók. Egyszer a kutyámmal futiban voltunk és mellettünk elhaladt egy család, az egyik gyerek kezében bot, azt húzta végig a rácson, odasétáltam, és elvettem tőle, hogy ne hergelje a bent lévő kutyát. Meglepődtek, aztán szó nélkül mentek tovább.
36/40 A kérdező kommentje:
Dehogy szóltam, sose szólok.
2023. szept. 18. 09:26
37/40 anonim válasza:
36-os, engem anyuka lehordott a sárga földig, mikor 3+2 gyerek ott játzsott a kondiparka, a nagyok meg kondiztak volna. Nekem vannak kondizó gyerekeim és játszóterező gyerekem is, ha valaki én tudom kinek hol a helye. A kisebb a kondi melletti játszón játszott, de már nem bírtam nézni, hogy a sok kisgyerek a fiam és több más kondizó között szaladgálnak, uhrálnak, hintáznak, egyrészről veszélyes, bármelyik nagy ráeshet, másrészről ott a játszó. Hát minden lettem csak jó ember nem ezután...persze vígan játszottak tovább. Gyerekek remek példát látnak az anyjuktól. Én meg nem süllyedek egy szint alá sajnos, így nem vettem fel a kesztyűt. Borzalmas némely mai szülő tényleg. 3 gyerekem van 3 korosztályból egyébként.
38/40 A kérdező kommentje:
Nagyon eltértünk a kérdéstől, vagy írj ki egy másik kérdést és ott dubajozz,itt csak annyi a hányás, hogy bevihetem-e a kutyát a játszótéri kúthoz 5 mpig,mikor nincs bent senki.
2023. szept. 18. 14:36
39/40 anonim válasza:
Ide jutott a jövő oktatása! Ennyi.Ezekkel lesz teli az ország, mint a kérdést kiíró. Fogalmazni, értelmezni, kérdezni sem tud. 8 éves gyerekem kiröhögne sztem.
40/40 anonim válasza:
Tény és való , itt bármelyikünk fingja zsenibb nálad. Részemről ennyit. Olvasd el a kérdésed meg a kommentjeid...már , ha megy..de nem várom el. Véletlen sem, melós dolog, értelmezni pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!