Miért kell egy kutyát bevinni egy temetőbe?
A tegnapi napon kimentem a temetőbe szeretett nagyszüleim sírjához. A temetőben arra lettem figyelmes, hogy egy nő kutyával van, és még futtatja is a füves területen. Véleményem szerint ez több okból is aggályos: egyrészt kegyeletsértő, hiszen senkinek sem esne jól, ha egy kutya a hozzátartozója sírját vizelné össze, másrészt veszélyes, mivel a kiszámíthatatlan állatok megtámadhatják a temetőbe látogatókat. Mivel a temetőt üzemeltető gazdasági társaság honlapján nem találtam arra utaló szabályozást, hogy be lehet-e kutyát vinni a temetőkertbe, ezért az újévben személyesen fogok ennek utánajárni, szükség esetén pedig kezdeményezni fogom az önkormányzatnál erre vonatkozó szabályozás megalkotását.
34/F
A kutyautálatod már kitalált sztorik formájában is testet öltenek?
Ugat a szomszéd kutyája, vagy gyerekként megharapott egy, vagy ennyir enincs életed, hogy az ünnepi időszakban is a kutyás topicot hergeled, vagy mi ez a kutyák iránti abszolút utalatod?
Te vagy a havas-kutyapisis kérdező?
Annak ellenére hogy tudom hogy ez csak a legújabb összeugrasztó, provokáló kérdésed, ezzel pont egyetértek kutyásként. Én sem vinném oda, nem odavaló.
„Te vagy a havas-kutyapisis kérdező?”
Én vagyok, de ez a kérdés szempontjából lényegtelen. Annak a kérdésnek a kiírásakor még csak 26 éves voltam.
Azért nem lényegtelen, mert ebből legalább tudjuk hogy csak provokálsz, ahogy mindig is szoktál.
De mondom, ebben most pont egyetértünk. Nem a támadós részben, mert mindenki pontosan ismeri a kutyája vérmérsékletét, akinek támad a kutyája az nem ad esélyt, nem viszi olyan helyre ahol sok emberrel találkozik, de abban igazat adok hogy nem épp kegyeletteljes dolog ha oldalbapisil egy sírt.
„vagy ennyir enincs életed, hogy az ünnepi időszakban is a kutyás topicot hergeled”
Van életem, és szerencsére már a párom is megértette és elfogadta a kutyatartással kapcsolatos álláspontomat.
„mert mindenki pontosan ismeri a kutyája vérmérsékletét, akinek támad a kutyája az nem ad esélyt, nem viszi olyan helyre ahol sok emberrel találkozik”
Akkor miért is történnek nap mint nap kutyatámadások?
A kutyatámadások akkor történnek, amikor falun a Buksi szabadon jön-megy, mert a gazdája csak biodíszletnek tartja. Azokat a kutyákat soha nem sétáltatják, soha nem foglalkoznak velük, a kerítés viszont nyitva, és szerencsétlen állat így vezeti le a szar élete miatt felgyülemlett frusztrációt, teljesen elvadul.
Nem egy olyan kutya fog megtámadni akit a gazdája még a temetőbe is magával visz.
(Amit amúgy tényleg nem kéne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!