Miért kell egy kutyát bevinni egy temetőbe?
A tegnapi napon kimentem a temetőbe szeretett nagyszüleim sírjához. A temetőben arra lettem figyelmes, hogy egy nő kutyával van, és még futtatja is a füves területen. Véleményem szerint ez több okból is aggályos: egyrészt kegyeletsértő, hiszen senkinek sem esne jól, ha egy kutya a hozzátartozója sírját vizelné össze, másrészt veszélyes, mivel a kiszámíthatatlan állatok megtámadhatják a temetőbe látogatókat. Mivel a temetőt üzemeltető gazdasági társaság honlapján nem találtam arra utaló szabályozást, hogy be lehet-e kutyát vinni a temetőkertbe, ezért az újévben személyesen fogok ennek utánajárni, szükség esetén pedig kezdeményezni fogom az önkormányzatnál erre vonatkozó szabályozás megalkotását.
34/F
A törvénybe le van írva, hogy ne ölj, öcsémet mégis temető mellett verték fejbe husánggal.
Én meg nem fogok cigány lakta településen kutya nélkül utcára menni!!
„Kutya meg sem latogathatja az elhumyt gazdijat? Nincs ebben semmi!”
Egy kutya úgysem tudja felfogni, ha az elhunyt gazdája sírjánál van, ezek állatok.
“ Egy kutya úgysem tudja felfogni, ha az elhunyt gazdája sírjánál van, ezek állatok.”
Hány kutyával tapasztaltad ezt meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!