A játszótérre miért nem lehet kutyát bevinni?
"Ha tudod, hogy akkora a séta, vagy olyan meleg van, hogy a kutya szomjas lesz útközben, akkor vigyél magaddal vizet."
Túrára 2 literes vizespalackos hátizsákkal járunk, de volt már olyan, hogy után kellett tölteni, mert kevés volt egész napra, és nem csak kánikulában lehet a kutya szomjas.
40 fokban nincs az a vìzmennyiség, ami el ne fogyna.
Egyszerűbb lenne kutakat rakni a futtatóba.
A fereg kisgyerekek koze ne vidd be a kutyad,mert bajt okozhatnat a kolykok.
Ha nincsenek ott a kolykok,vidd be a kutyad.
"Ja és nálunk egy darab működő itató/csap sincs se játszótéren,sem máshol,"
Nálunk van, és végre kerültek sok év után futtatókba is. Én is többször jeleztem illetékesek felé, hogy nem csak a gyerekeknek kell az ivókutat biztosítani. Még harcolok, hogy az utcán, járdák mellett is legyen több helyen. Szerencsére most ilyenekre nyitott a városvezetésünk, hasonló csapatot kívánok máshova is, és akkor kevesebb ilyen konfliktus lesz. Én a melegben, ha semmi esély hűvösben sétálni, mert nem hűl le a levegő éjjel, nem csak itatom, hanem locsolom is a kutyámat, szóval kellhet a víz utánpótlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!