Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A játszótérre miért nem lehet...

A játszótérre miért nem lehet kutyát bevinni?

Figyelt kérdés
2023. szept. 15. 09:52
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
87%

Ahol én lakom, ott kétféle eset fordul elő a játszóterektől függően.

Vannak az elkerített játszóterek, oda egyhangúlag tiltott kutyát vinni. Én egy esetben mennék be kutyával, ha meg kellene itatnom, gyorsan le kellene hűtenem, és csak ott van ivókút (sok helyen szívás, hogy a járdák mellett nincs vízvételi lehetőség).

Aztán vannak nem elkerített játszóterek, amiken keresztül vezetnek járdák. Ezekre nem elegáns kutyával bemenni, de nem is néznek rád csúnyán, ha csak nyugodtan átsétálsz, mert mondjuk muszáj kerülnöd, és csak arra tudsz menni, de ezeknél sem szabad a kutyát beengedni a játékokhoz, homokozóba.

Illetve kiránduláson futottam bele olyan füves területbe, aminek az egyik felén voltak játszótéri játékok, mászóka, homokozó, de a terület másik része kutyafuttatásra kijelölt terület, és oda van elhelyezve a kutyaürülékgyűjtő szemetes is (sem a játszótér rész sem a futtató rész nincs elkerítve). Itt nem egyértelműek a határok, de itt sem illik zavarni egymást kutyásoknak, kisgyerekeseknek.

Egyébként agility eszközökkel felszerelt futtatóba sem illik bemenni kisgyerekkel, és hagyni, hogy mászkáljon, ugráljon rajtuk, azok kutyákra lettek tervezve, az ő súlyukra, méretükre és mozgásukra.

2023. szept. 15. 12:53
 12/40 A kérdező kommentje:

Félre lett értve a kérdés a tyúk eszetek miatt.

Abban az esetben, ha nincs senki bent és a kutyám szomjas, nem mehetek be a kútból megitatni.

2023. szept. 15. 14:33
 13/40 anonim ***** válasza:
89%
Te mit szívsz??
2023. szept. 15. 14:41
 14/40 anonim ***** válasza:
92%

Ha tudod, hogy akkora a séta, vagy olyan meleg van, hogy a kutya szomjas lesz útközben, akkor vigyél magaddal vizet. Nekem olyan palackom van, aminek az aljából tud inni a kutya, teljesen jól működik, de vannak összecsukható tálak is erre az esetre.

Hogy miért nem viszünk be kutyát a játszótérre, azt meg leírták előttem.

2023. szept. 15. 15:08
 15/40 anonim ***** válasza:
99%

Nem lett félreértve a kérdés, te nem fogalmaztál pontosan.

Így más tyúk agyával van baj, nem a segíteni akaró válaszolókéval.

2023. szept. 15. 15:20
 16/40 anonim válasza:
98%
Szerinted akik olvasták a kérdésedet, ők gondolatolvasók ?
2023. szept. 15. 15:46
 17/40 A kérdező kommentje:
Mert én gondolatíró vagyok?
2023. szept. 15. 15:49
 18/40 anonim ***** válasza:
94%

#17 nem, csak lusta vagy pontosan fogalmazni.

Szerintem ha valaki egy parkon keresztül pórázon átvezeti a kutyáját, picit leül a gazdi pihenni vagy megállnak inni nincs baj. De ehhez kell az, hogy a kutya pórázon legyen, jól legyen nevelve és hogy te is diszkrét legyél. Ha látom, hogy ülsz egy padon, a lábadnál iszik a kutya nem szólnék rád. De ha azt látom, hogy a homokban 💩atod, nem viselkedik stb akkor elküldenélek a pitába.

Tehát ennek is meg vannak a fokozatai. De nem nagyon ismerek olyan játszóterem ami a kerítésen kívül nincs parkosítva, hogy le tudj ülni megitatni a kutyádat. Ehhez nem feltétlen kell játszótér. Ha meg végképp nem akarod bevinni akkor a kapunál kikötöd, leülteted elmész 5 métert a kútig és oda viszed neki a vizet.

2023. szept. 15. 18:06
 19/40 anonim ***** válasza:
84%
Nyomi kérdés.
2023. szept. 15. 23:19
 20/40 A kérdező kommentje:
Ovis szintű válasz, hagyjad magad .
2023. szept. 16. 05:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!