A kutyát megrázta az áram?
Figyelt kérdés
A yorkink ki van zárva a teraszra és ma jött egy eléggé nagy eső ezaltal beázott az egész. A földön van egy hosszabbító ami jóóól beázott és valszeg a kutya belelépett a vízbe. Leül velem szembe és furán emelgeti a nyakát magasra és keservesen nyüszög ha nem nezek ra.2023. aug. 19. 05:08
22/27 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök, hogy néhány kommentelő ennnnnyire ismer, hogy biztos nem aggódtam érte meg direkt nem válaszolok…🙂 frissítés jeléül: beszéltem az állatorvossal, megnézte, kutya baja. Csak megijedt szegénykém. Azt is láttam, h írta valaki, hogy a kutya miert van a teraszon. Mi ezzel a gond? Nem ertem. A terasz a házhoz hozzáépített tetős rész. Nálunk olyan mint egy miniatűr ház. Konyha, szobák, konditerem,spájz. Szóval nem ertem, mit vagytok fellázadva?
2023. aug. 19. 19:43
23/27 A kérdező kommentje:
Helyesbítek *beépített terasz*
2023. aug. 19. 19:46
24/27 anonim válasza:
Ja, hogy van konditerem is?! Elnézést kérek akkor!!!
25/27 anonim válasza:
jó kondiban van a kutya ezek szerint.
26/27 anonim válasza:
A yorki benti kutya, ezért írtam, hogy miért van a teraszon, pláne, ha tudod, hogy vihar van/lesz.
27/27 anonim válasza:
Ez a vinnyogós, vonyítós, nyüszögős kérdező. Ne etessétek a trollt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!