Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyát megrázta az áram?

A kutyát megrázta az áram?

Figyelt kérdés
A yorkink ki van zárva a teraszra és ma jött egy eléggé nagy eső ezaltal beázott az egész. A földön van egy hosszabbító ami jóóól beázott és valszeg a kutya belelépett a vízbe. Leül velem szembe és furán emelgeti a nyakát magasra és keservesen nyüszög ha nem nezek ra.
2023. aug. 19. 05:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
sztem ha megrázta az áram akkor az látszik nem? mármint ahol érte az áramütés (pl a lábán)
2023. aug. 19. 08:15
 12/27 anonim ***** válasza:
87%

Engem rázott meg az áram, nagyon rossz érzés, de nem látszik. Hacsak nem fogom 5 percig.

Szegény kutyus..., rázta az áram folyamatosan a vizes terület miatt. Ezen már orvos nem segít. Hagyni kell kipihenni a kutyust, én biztos ölbe venném, simogatnám. Ha nem változik fél óra simogatás után vidd orvoshoz. Remélhetőleg nem maradandó idegi károsodás... Ezután nem fog kimenni a teraszra, csak hosszas szoktatás után szerintem. Ez erősen bevésődött az emlékeibe,

2023. aug. 19. 09:26
 13/27 anonim ***** válasza:
90%
Mi lett a kutyussal, hogy van most?
2023. aug. 19. 10:14
 14/27 anonim ***** válasza:
89%

Bocsi én nem vagyok magyarországi..de nálunk is városban vidéken ugyanúgy van ügyeletes állatorvos

Sőtt egyszer énis felhivtam éjjel a dokit elmondtam mi a baj és mondta hogy ezzel nyigodtan várjam meg a másnapot és menjünk be mert sokkaal kevesebbet kell fizetnünk

Jó ember volt..megspórolt majd nem egy 100ast :O

2023. aug. 19. 10:21
 15/27 anonim ***** válasza:
91%
A yorki miért van odakint, pláne ilyen időben?
2023. aug. 19. 11:17
 16/27 anonim ***** válasza:
70%
Ezt en se ertem. Nem kinti kutya.
2023. aug. 19. 11:41
 17/27 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező! Voltatok azóta orvosnál? Kiderült, mi a helyzet? Mi újság?
2023. aug. 19. 14:09
 18/27 anonim ***** válasza:
7%

Szerintem mindenkit rázott meg a 220

Nem olyan vészes az

Ha meg ugye folyamatosan áram alatt lett volna a kutya azt nem élte volna tul

Az ijedségen kívűl nem lehet baja

Ha sántikál az nem az áramtol lesz

2023. aug. 19. 14:15
 19/27 anonim ***** válasza:
81%
engem nem rázott meg még az áram..
2023. aug. 19. 16:12
 20/27 anonim ***** válasza:
86%
Imádom amikor a kérdező baszik válaszolni, szerintem mi jobban aggódunk a kutyájáért mint ő maga.
2023. aug. 19. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!