A kutyát megrázta az áram?
Szerintem ez nem a vízbe lépéstől van.Vonyított vagy valami jelét adta,hogy szenved,megijedt?
De miért nem vitted még állat orvoshoz? Annyira nem szeretem mikor itt aggódnak az emberek az állatokért,ahelyett,hogy orvoshoz vinnék.Nem is értem mit gondolnak,ha ide ki írják? Azt varják,hogy valaki megnyugtassa,hogy nincs baj és ne kelljen felelősséget vállalni a kis állatért? Hogyan tarthatsz egyáltalán állatot,ha még az sem világos,hogy ilyen esetben állat orvoshoz kell vinni?
3 MP alatt találtam,ha baj lenne a kedvencemmel ennyi sem kellett volna:
Egyébként hamarabb megtalálod ezt mint,ahogyan ezt kiírod
Gondolom ezt azért végig olvastad:
"A kiszállási díj Budapesten és környékén: 15.000 Ft
Kiszállási díj vidéken: 20.000 Ft"
" -Jóreggelt kívánok, állatorvosi ügyelet, lehet a kutyámat megrázta az áram, a tünetek a következőek, mit csináljak?! Vagy kérdezzem meg inkább a gyakori kérdések-en?! "
😡
Vidd el orvoshoz, ha nem változik, és vigyétek be száraz szobába, kicsit simogatni. Ha megrázta az áram, azon már nem változtat az orvos. Lehet csak ideges.
És az elosztó testét felerősíteni magasabbra. Én meg ezt nem értem... 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!