Mit tegyek, hogy a cicám ne rágja össze az elektromos vezetékeket? Egyet már elrágott és majdnem megrázta az áram.
Én mindenhová kapcsolható hosszabbítót raktam amit lekapcsolok ha elmegyek otthonról (így a bedugott töltők, TV, set top box, router stb nem fogyasztja az áramot).
A megmaradó kábelek összefogására és védésére pedig tudom ajánlani a kábelspirált (mint pl ez: [link] Ebbe bele tudod csavarni a kábeleket ami nemcsak szépen rendezetten néz ki, de védi is azokat.
Ez mind jó, amit eddig tanácsoltak.Nekem is vannak cicáim.Be van kötve nálunk egy FI relé, ami a rágást nem akadályozza meg, de azt igen, hogy a cicát nem üti agyon az áram.A családnak is jó, mert bármi elektromos dolog meghibásodik,ez kikapcsolja rögtön az áramot.Most volt nálunk, hogy hirtelen áramszünet lett, az FI relé lekapcsolt. Kiderült, a mosógépünk zárlatos lett, ráz, de így senkinek nem lett baja.
Az sem jó, ha a cica mint állat egyedül van, mert játéklehetőséget keres folyton. Ha van mellette egy másik cica, együtt játszanak, birkóznak, stb.Kevésbé lesz kártékony. És sok játékot kell neki biztosítani, labdákat, lógó kötelet,bújkálódobozokat, és sok ötletes dolgot, amire terelődik a figyelme és energiája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!