Ha megtámadnak kutyák, és felmászok valahova, akkor?
Szóval még sosem támadtak rám kutyák, utcán, elmennek melettem a kóbor kutyák, de ha nem, és elindulnak felém rohanva, akkor aztán futhatok, semmi esélyem, vagy felmászok valahova, ahol nem érnek el, akkor se jobb a helyzet.
Mi lesz? Megvárják, még lemegyek, vagy lepróbálnak szedni majd? Ha üvöltözök, hat rájuk majd? Gondolom, nem nagyon érdekli majd őket, nem fognak elsunnyogni ilyesmi. Max, valaki meghallja, és kijön, vagy nem. Ha felugrálnak leszedni, fejbe rúgom őket, ha nem sikerül, lehúznak a lábamnál fogva. Mit kellene ilyenkor tenni?
Nem akarok ilyen helyzetbe kerülni, csak fogalmam sincs, mit kellene tenni, hogy megússzam egyben.
engem 3 derekamig érő kutya támadott meg és ez volt az első
szerencsére ott volt az egyik barátom mert most nem élnék
akármilyen hőséges egy kutya azért sohase tudhatod mi jár a fejében
én nagyon megijedtem és majdnem sirtam is utána meg csak busultam hogy nem tudtam bátrabb lenni ha a zajtol elfutnak akkor viszek egy dudáát és ha nem megy_....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!