Kávéfa bot megéri?
Sziasztok!
Kuytám nagyon szeret botozni, de a lakásba nyilván nem hozunk botot mert csak szemetel vele. Ez a kávéfa bot milyen? Nagy örömmel rágcsálja az eb hosszú távon is, hagy hamar ráun? Nem olcsó, szóval csak akkor vennék, ha elképzelhető hogy hosszú távon fogja rágni. :)
Nekem bevált. Szívesen rágja, és végre nem parázok attól, hogy nem megfelelő darabokat nyel le esetleg. Csak drága.
Azt viszont nem tudom, mennyire szemetel, mert udvaron rágja. De az biztos, hogy mindenképp tisztább, mint egy normál bot.
Nálunk elég nagy szemetet hagyott mindhol forgács. Plusz nekem fa szilankot kakilt a kutyám. Szóval innentől kezdve kidobtam a francba . Egyébként nálunk max 10 percre foglalta le a kutyat.
Ami bevált az a szárított marha pata,marha borda,ezek sokáig bírják,nincs hasmenes,sem hányás plusz lefoglalja 1-1,5 órára utána elveszem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!