Nem tudom tovább ellátni a kutyámat de nem találok neki új gazdát. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Amikor örökbefogadtam még jobb anyagi helyzetben voltam de csődbe ment a munkahelyem és jelenleg nem tudom őt tovább megfelelően ellátni. Próbáltam neki gazdát találni kérdeztem ismerősöket, kitettem több csoportba de semmi és nem tudom mikor fog stabilizálódni az anyagi helyzetem. Mit tegyek hogyan találhatnék neki ezeken felül új gazdát?2023. jan. 1. 09:36
21/22 anonim válasza:
Nem lehet, hogy kevesebb kajával is megelégszik a kutyus, ahogy - gondolom - te is visszafogod az étkezési kiadásaidat is.
22/22 anonim válasza:
Egyszer mi is kerültünk szar helyzetbe, 3-4 hónaőig jó részt olcsó májkrémes kenyeren éltek a kutyák,meg maradékon,olcsó tápon. Nyilván nem egészséges,de nem váltunk meg volna tőlük.
Kérj segítséget míg rendeződik a helyzeted. Kérj neki étel,kullancselleni szereket, ha csinálsz egy posztot írd le,hogy mit szeretnél biztos eljutattják hozzád, ha leírod,hogy nem adnád be menhelyre,nem raknád ki,de munkanélkül vagy és a kutyádat nem tudod ellátni.Biztos lesz aki segít!
Ha néhány hónapig nem olyan színvonalon tartod mint volt nem lesz baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!