Nem tudom tovább ellátni a kutyámat de nem találok neki új gazdát. Hogyan tovább?
Nagyon sajnálom, hogy így alakult! :(
Nem tudom, hogy a posztjaidban beleírtad-e az egész szitut, de nem szégyen ez (nem a Te szégyened), vállald fel, hogy ez a helyzet, az emberek máris együttérzőbbek lesznek. Hátha tudnak segíteni élelemmel, hogy ne kelljen megválnod tőle. Ha ez nem jön össze, akkor több állatvédő szervezetet keress meg a problémával, segítsenek legalább pár bejegyzéssel új gazdit találni. Ha pedig menhelyről van örökbefogadva, akkor írták már mi az eljárás.
Kívánom, hogy rendeződjenek a dolgaid!
6os itt van egy hajléktalan nemrŕg került utcára nem.dobta ki akutyáját mert nem.tudja eltartani haggyuk már ezt ...
Hamarabb vesz a kutyanak 1 szelet kenyeret mint magának..
Ez csak annyi mint sokan csinálják hogy megunják a kutyát vagy macskát vagy stb és útjára eresztik mehet a levesbe..vagy ha gyerek lesz a háznál mehet a kutya...
Felelőtlen vagy b+,egy kutyának enni kell adni 1x egy nap meg szeretni.semmi mást nem.kér 1 évben meg 1x betudod oltatni szgem..spórolni lehet rá 12 hónapig.
A menhely nem fog minden boldogtalan, felelőtlen embernek kutyakaját adni. Pláne ha így tenne, a jó része (talán a kérdező is, talán nem) ezeket azonnal eladná, hogy pénzt szerezzen.
És senki nem fog egy vadidegen magán személynek pénzt küldeni, csak mert megunta a kutyáját. Mert megint csak, túl sok a haszonleső csaló.
Kérdező, ha örökbe fogadtad, van szerződés. Tehát a kutya védve van, visszaveszik. De ne rinyálj már! A gerinctelenség legalja, amikor meguntad a kutyát, el akarod passzolni és azért hisztizel, mert senkinek nem kell.
Sajnálom a helyzeted.
Vedd fel azzal a menhellyel a kapcsolatot, akitől örökbefogadtad, lehet tudnak segíteni/visszafogadják/hirdetik.
És igen, valószínűleg a szerződésben benne van az hogy harmadik személynek nem adhatod tovább a menhely engedélye/tudta kívül.
Emberek, azért az egy dolog hogy ideális esetben prémium tápot adok a kutyának, de ha elvesztenem a munkám nem telne rá nem halna bele a kutya ha egy ideig száraz kenyéren és maradekon élne.
Még mindig jobb mint kidobni.
Aztán ne mondja nekem senki hogy nem lehet megoldani ha akarja az ember.
Bár persze tudom, az én hozzaallasom a szar mert én úgy gondolom amég nekem van egy falat kenyerem addig a kutyának is.
Egyébként mindenhol lehet találni valami gané melót ami túlélni azért jó. Elmész paprikát szedni vagy dobozolni vagy ami a sláger a környéketeken.
De hát minden attól függ hogy állunk hozzá.
Énis! Ez csak egy felelőtlen ..... aki mégsem akar kutyát tartani ez 100%.
Még a szomszéd is adna egy kis maradékot vagy egy közeli kajálda pékség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!