Nem tudom tovább ellátni a kutyámat de nem találok neki új gazdát. Hogyan tovább?
menhelyeket bevonsz a keresésbe, és vállalod, hogy valami mocskolódó sztorit kitaláljanak a kutyád képe mellé, amiben elhordanak mindennek, hogy megakarsz válni a kutyádtól.
nem ez a legmegfelelőbb felület rá, de akár itt is megoszthatnál pár infót róla, hátha tud valaki segíteni.
Sajnálom a helyzeted. Nehéz lehetett ilyen döntést hozni.
Kívánom, hogy hamar találj megoldást.
A fröcsögők arra nem gondolnak, hogy esetleg nem kaphat a kutya 300 ft-os konzervet??? Vagy hogy a kérdező olyan kilátástalan helyzetbe került, hogy az a napi egy konzerv is gondot jelentene? De mondjuk ez a legkevesebb, mert akár a maradékon is ellenne a kutya átmenetileg. A kutyát viszont nem csak etetni kell. Ilyen anyagi helyzetben nem biztos, hogy orvosi ellátást tudna fizetni, ha szükséges.
"Van ezer menhely és állatmentő alapítvány. Nem hiszem, hogy eléggé próbálkoztál. Melyik megyében laksz? Írj a menhelyeknek, hogy elvesztetted a munkád, szeretnéd ha segítenének örökbeadni a kutyád. Ennyi"
Az elmúlt 2 évben kétszer talált a párom kutyát külterületen, építéshez szegődött hozzá. Vadász ott bármikor kilőheti.
Mindkét esetben 30 (!) állatvédő alapítványnak írtam (el tudtuk volna szállítani a tiszántúlon bárhová), egy kezem meg tudom számolni, hogy hány írt legalább annyi választ vissza, hogy bocsi, nem tudunk segíteni. Az összes többi nem is válaszolt/nem volt elérhető a telefonszám/nem vették fel.
Kérdező, ahogy a többiek is írták, a menhellyel vedd fel a kapcsolatot, akár az is lehet, hogy tudnak segíteni táppal/élősködők elleni szerrel, és nem kell megvalnod tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!