Délután röntgenezték a kutyámat. Kirakhatom estére az udvarra?
Kinti kutya, az orvos nem mondta, hogy bent kellene lennie miután hazahoztuk (altatták), csak az asszisztens aki segített bepakolni a végén a kocsiba. Már felébredt, mászkál, ismerkedik a macskákkal, de nem szeretném éjjelre bent hagyni, ha egy mód van rá. Kaukázusi, túl nagy, mindent szétbombázna ameddig alszunk.
Az udvaron egyébként egy kis helyiségben alszik ami vastagon tele van szénával. Lehet baja, ha lefekvéskor (este 10-11 magasságában) kirakom az udvarra? Már végignéztem a netet a témában, de mindenhol mást olvasok.
Amíg bódult állapotban van addig felügyelet alatt legyen.
Utánna nyugodtan kimenet a helyére.
Hidd el, neki is kényelmesebb kinnt...főleg egy kau-nak.
1# Sántít a jobb lábára, visszatérő probléma. Első alkalommal segített a gyulladáscsökkentő gyógyszer +injekció, de mikor másodszorra is előjött ugyanez a gond, jobbnak láttam megröntgeneztetni.
(Egyébként nem találtak semmit, valószínű, hogy rosszul lépett/megrántotta vagy a hirtelen növekedés erőltette meg kicsit, de azért továbbküldik a röntgen képeket szakorvosnak.)
2# Én is efelé hajlok, már egyébként egész józannak tűnik, de kicsit azért aggódok felügyelet nélkül hagyni kint estére főleg, hogy bent van 20 fok, kint meg 5...
Kaukázusi kutyát írtál, ő pedig szerintem nem fog megfázni.
Hidd el jobban érzi magát az 5 fokban egy kau mint a 20ban.
Általában az ólban se mennek be, csak ha muszáj.
Ha már nem bódult akkor nyugodtan kinnt hagyhatod, nem lesz baja.
Üdv.
Egy kau tenyésztő 😊
#2 voltam.
Igen, ezt a hőháztartásos dolgot mondta nekünk is az asszisztens, csak engem megzavart, hogy az orvos egy szót sem szólt erről. De ugyanez volt a kajával is, a doki azt mondta csak vizet kapjon ha már magához tért és a reggeli legyen az első étkezése majd, az asszisztens meg azt javasolta hogy este 10 felé azért valami könnyűt adjunk neki 🤷♀️
Mindenesetre jól van, kint aludt, most néztem meg mielőtt indultam melóba 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!