Véletlenül "odacsuktam" a kutyusomat. Röntgeneztessem meg?
Fiatal, kis testű kutyus. Bementem a bejárati ajtón, jött mögöttem. Ahogy megfordultam és csuktam be az ajtót, úgydöntött, mégis inkább kimegy, de az ajtó már lendületben volt és oldalba böktem vele. Nyifogott egyet, aztán kiment. Nem erőből lett rácsukva az ajtó, de kicsi kutya és egy masszív fém bejárati ajtóról van szó.
Ölbe vettem a kutyust, próbáltam kicsit kitapogatni, nem éreztem semmi rendellenest és a kutyus sem nyifogott, mint akinek fáj. Ez 2 napja volt. Azóta sem változott a viselkedése, ugyanúgy ugrál, játszik, szaladgál, a kozmetikusnál sem volt semmi gond vele.
Szerintetek van esély, hogy komolyabb baja lett, vagy túlaggódom? Röntgeneztessem meg? Van értelme?
Nálunk apukám csípte be a kutya lábát az ajtó alá amikor kinyitotta, a kutya meg a túloldalon várta. Kb 2 percig sírt és feltartotta a lábát. Olyan szomorú helyzet volt. De így se lett semmi baja. Utána tapogatásra nem fájt, nem is volt elváltozás, nem változott a viselkedése. Jól van azóta is.
Szóval egy nyikkanás az semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!