Szerintetek jó ötlet hosszú túrára indulni kutyával?
Mit gondoltok, jó ötlet lenne magammal vinni a kutyámat hátizsákos túrára? Nyáron készülünk külföldön túrázni 2 hónapig, napi átlag 25 km. Kisebb (2 napos) túrán már voltam kutyával de ez egy hosszabb dolog lenne..
Kutyus egészséges, 2 éves, szeret kint lenni, minden oltása megvan
1. Akikkel mész, eltűrik-e, hogy kutya is van?
2. Szállásoknál nem mindenhol fogadnak kutyát.
3. Etetést hogyan oldanád meg? 2 hónapi kutyakaja azért tetemes súly egy hátizsákos túrára.
Igazabol itt a tura a legkisebb akadaly, amit kutyaval venned kell, de a 11-es ramutatott a lenyegre.
Csomo helyre nem viheted. Persze, ha mindig lesz valaki, aki vigyaz ra, amig te beugrasz boltba/akarhova, az oke, de azert ekkora szivesseget se varhatsz el masoktol mindig.
A kutyakaja igen, nagy kerdes, na meg a szallas is.
Volt egy depressziós időszakom, amikor itt hagyott a kutyám.
Az ismerősöm azzal próbált segíteni, hogy rám bízta a lökött labradorját, valami légből kapott indokkal. 3 hónapon keresztül napi 20 km-t sétáltunk a semmi közepén, szántóföldön, dombokon, erdőkben, hegyen.
Nem volt előtte edzve, én sem.
Így vezettem le a feszültséget, a kutya meg alapból hiperaktív rosszcsont volt, imádta.
14-es, de ez is tok mas, ossze se hasonlithato a helyzeted egy 2 honapos hatizsakos turazassal.
Te a napi 10-20 kilometered utan hazamentel kenyelmesen pihenni. Nem cipeltel 40 kilos hatizsakot. Elted az eleted.
De itt most nem ez lesz a helyzet. A kutyaval kell megoldani mindent. A bevasarlast, az alvast valahol, a zuhanyzast es stb. Ez mas.
#14 vagyok
#15 Én a kutya szempontjából írtam, hogy ha olyan fajta, akkor bírja.
Az más, hogy a kérdező hogy oldja meg, itt a kutyát kérdezték, hogy ő bírná e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!