Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek jó ötlet hosszú...

Szerintetek jó ötlet hosszú túrára indulni kutyával?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok, jó ötlet lenne magammal vinni a kutyámat hátizsákos túrára? Nyáron készülünk külföldön túrázni 2 hónapig, napi átlag 25 km. Kisebb (2 napos) túrán már voltam kutyával de ez egy hosszabb dolog lenne..

Kutyus egészséges, 2 éves, szeret kint lenni, minden oltása megvan

2022. dec. 4. 11:21
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
25%
Szerintem ez állatkínzás. 2 hónapig napi 25 km. Ez embernek, állatnak egyaránt megerőltető. Egyetlen élőlény sem lehet az önzésünk tárgya.
2022. dec. 4. 11:34
 2/21 anonim ***** válasza:
97%
Attól függ. Aktív? Fizikailag nehezen lefárasztható, mindig pörögne? Ha igen, akkor semmi akadálya, menjetek nyugodtan. Előtte való időszakban szoktatsd rá a nagyobb sétákra, megterhelőbb feladatokra pl agárpályán vagy futópadon, így nem éri meglepetésként. Jó közös élmény lesz.
2022. dec. 4. 11:49
 3/21 anonim ***** válasza:
97%

Attól függ ! Amit a 2. írt, igaz és kiegészíteném, hogy a kutya méretétől is függ. Mert nyilván egy palotapincsi nem bir annyit menni , mint egy német juhász, vagy roti, esetleg vizsla!

Kis testű kutyust nem vinnék. !

Nagyobb testű juhász, vagy vadász kutyát símán !

2022. dec. 4. 12:21
 4/21 anonim ***** válasza:
97%
Főleg fajta függvénye. Pl a Labradorom ezt imádta volna. A Shih-Tzum nem bírná.
2022. dec. 4. 12:43
 5/21 Darius- ***** válasza:
96%
Persze, az enyém is velem tart a hegyekbe. És mindig én faradok el.
2022. dec. 4. 12:53
 6/21 Darius- ***** válasza:
96%
Ja amugy Kaukazusi juhaszkutya
2022. dec. 4. 12:53
 7/21 anonim ***** válasza:
95%
Hát én már többször is jártam a Caminon és több emberrel is találkoztam, aki vitte magával a kutyát. Szóval szerintem lehetséges. De érdemes a kutyát is edzeni mint magatokat.
2022. dec. 4. 12:59
 8/21 anonim ***** válasza:
93%
7-es vagyok, persze a legtöbb kutya minimum a közepes testű kategóriába tartozott ott, szóval csatlakozom a 3-as 4-eshez.
2022. dec. 4. 13:00
 9/21 anonim ***** válasza:
95%

Hozzá kell szoktatni fokozatosan.

De szerintem egy aktívabb fajtának nem okoz gondot,pihenokkel.Mellesleg ilyen hosszú túrán érdemes pórázon tartani a kutyát,hogy ne farassza le magát az elején feleslegesen.

2022. dec. 4. 13:06
 10/21 anonim ***** válasza:
94%
Ha aktív fajta akkor nem lesz gond.
2022. dec. 4. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!