Miért ítélik el sokan azt, aki jobban szereti a kutyáját mint a családját?
Sokszor olvasni különböző fórumokon, hogy egyes embertípusok nem egyeznek kb senkivel , még a vérszerinti családjukkal sem. Kérdem én, miért elítélendő a mai világban, (vagy legalább is Magyarország területén), ha az ilyesfajta emberek egy kutyával (vagy adott esetben macskával ) élik életüket?
Mivel tud kevesebbet egy kutya mint egy ember? ( költői kérdés)
Nem az ítélkezés erre a helyes szó szerintem.
Nekem van gyerekem is, kutyám is. Facebookon benne vagyok/ voltam néhány kutyás és babás csoportban is, és ugyanazt látom. A kutyát/gyereket használják fel arra, hogy jobban érezzék magukat, valójában nem azért vállalják sokan, mert gondoskodni/ boldoggá tenni akarnak valakit/ valamit, hanem a saját elcseszett lelkük ápolgatására használják fel a gyereket és az állatot is. Tipikus példa, amikor felteszik a videót Buksiról, hogy milyen ügyesen szétkapta a házat, amíg a gazdi nem volt otthon. A kutya valójában szarul érezte magát, azért rombolt, de a gazdit ez nem érdekli, csak az, hogy megmutassa, hogy ő annyira szereti az állatot, hogy nem cseszi le érte. Pedig, ha önzetlenül szeretné a kutyát, elgondolkodna azon, hogy boldogtalan a kiskedvence.
Azért mert a magyar emberek fejében van egy olyan téveszme hogy a család a minden.
Néz szét a családi kapcsolatok kategóriában. Ha valaki kiir egy kérdést hogy anyám kínoz/eroszakol/gyilkol/bantalmaz akkor is mindig van pár elvetemült aki azt javasolja hogy de "csak az anyád, mindig az lesz, beszéld meg vele".
Valahogy még nem jutott el a fejekbe az a gondolat hogy ha valaki nem előrébb vissza a lelked hanem nyomorba dönt akkor nem kell elviselni. Rokoni kapcsolat ide vagy oda, ugyanúgy el lehet vágni a szálakat mint bármilyen más kapcsolatnal.
Ameg azt sem értik az emberek hogy ne maradjonak mérgező emberek közelében addig nem fogják azt sem hogy miért jobb egy kutya.
Mert végtelenül buta az átlag, egy közjószág, a szaporodáson kívül semmire sem volt/lesz képes. Ezzel belepörgeti magát egy kiszolgáltatott, függőségu viszonyba és nehez anyagi körülményekbe, aztan rájon, h az élete szar, és irogy mindenkire akinek nem annyi az élete, hogy kiszül egy pár pulyát a világra, aztán vagy azon sír a szája hogy szarneki vagy másokat savaz irigységből. Röviden: szar nekik, azért.
Ha kutyád van, az a baj. Ha jó a kocsid, az a baj. Ha utazgatsz, az a baj. Ha jo a melod, az a baj. Ha ez együtt mind, menekülj!!! 😂😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!