Létezik olyan ember aki kifejezetten szereti elvinni a kutyáját sétálni? ( Kötelező napi séta )
Én a nyári sétát nem szeretem. Nagyon hamar kifárad a kutyám, rosszul bírja a meleget, még úgy is ha este 8-9 körül megyünk. Illetve emiatt ugye sosem megyünk hosszú sétára, de például amikor nincs ilyen meleg, akkor 45-60 perces sétákat szoktunk tenni, és azokat imádom, és ő is sokkal jobban tűri azokat. Azok jó kikapcsolódási lehetőség nekem is. Viszont a nyári sétákat nem szeretem, mert ezek elég rövidkék, és látom a kutyámon, hogy ilyen időben élvezi, de kevésbé élvezi, mint amikor hidegebb az idő.
De amúgy most fogadtam örökbe még egy kutyust, és még a közös séták, együtt a kettővel egy kissé idegörlő. Mármint, nekem is be kell rázódnom abba, hogy két kutyát sétáltatok egyszerre, meg nekik is.
En nagyon szeretek setalni.
Lakasban lakok szoval tudtam mit vallalok.
Reggeli setakat szeretem legjobban.
Munka utanit is igazabol sokszor tudok mas gazdikkal menni igy a kutyaim bandaznak mi meg beszelgetunk.
Amit viszont utalok a 23 orasi seta igaz 10-15 perc, de nincs forgalom nincsenek emberek az utcan igy kicsit para. Pentek szombat estek jok, mert van fentebb egy kocsma es este ilyenkor nagy a jovemenes. Igy kevesbe felek.
Telen munka utani setakat kevesbe szeretem, nem lehet a kutyakat elengedni sotet van. Foleg ha meg köd is van.
Nehezebb is farasztani a kutyakat telen hétköznap :(
Alapesetben engem a setak kikapcsolnak jol erzem magam nem nyűg. Nyaralni kutyak nelkul szoktunk. Es abban a par napban is van hogy elmegyek egyedul setalni egyet annyira hozza vagyok szokva es vágyok ra :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!