Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudnám elérni hogy ne...

Hogyan tudnám elérni hogy ne harapjon a kutyám?

Figyelt kérdés
Nemrég fogadtam örökbe egy keverék két év körüli kutyust. Ha valami rosszat csinál akkor mindig oda szoktam menni és megfogni a nyakát abból a célból hogy ne fusson el. De ha pl sikerül elfutnia akkor bebújik pl az ágy alá, vagy valami olyan alá ahova nehezen ferek be. És ha beakarok nyúlni odakar kapni, morog. Hogyan tudnám ezt elkerülni? Pedig soha nem bántottam, egy rossz szót nem szoltam róla. Vannak szabályaim, ettől függetlenül megkap sok dolgot
2022. júl. 20. 11:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
78%

"Szerintem meg igenis tapasztalt kutyás vagyok "

Nem vagy.

Ha az lennél, magadtól is rájöttél volna, hogy a kutya fél tőled, és lehet más kutyánál bejött a nevelési módszered, ennél nem fog.

2022. júl. 22. 16:11
 22/24 A kérdező kommentje:
Lol tényleg? Szerinted mi a lótúróért írtam a kérdést? Zsenifej
2022. júl. 22. 16:21
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed meg lett válaszolva párszor, de te csak annyit tettél hogy azt bizonygattad milyen tapasztalt kutyás vagy.
2022. júl. 23. 13:01
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon tapasztalt lehetsz, szohasznalatod alapjan lehetsz vagy 12 eves.
2022. júl. 23. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!