Hogyan tudnám elérni hogy ne harapjon a kutyám?
Ha elkapod a nyakàt valószínű fáj neki vagy kellemetlen! Biztos régen is bántották, ha te is bántod ne csodálkozz! Nem fizikailag kell nevelni meg kell neki tanitani azt a szót hogy NEM
Ha rosszat csinál rászólsz hogy nem
De ha jót csinál vedd észre azt is simogasd, dicsérd meg!
Ha pedig nincs türelmed hozzá és bántod add inkább olyannak aki jól bánik vele! Az ilyen kutyáknak szeretet kell nem mégtöbb bántás
Az már régen nagy baj, ha egy kutya szembeszáll a gazdájával... Ez azt jelenti, hogy nem tisztel téged, nem fél tőled!
Nyilván, nem úgy értrm, hogy rettegnie kell tőled, de egy kutyának tisztelnie kell annyira a gazdáját, hogy ne kapjon oda, ne morogjon rá egyszer sem!
Az én kutyáim mind tiszteltek engem! Ha rosszat csináltak l, módjával természetesen, de kikaptak!
Nem tudom, egy ilyen kutyával mit lehet kezdeni, mint a tiéd... Lehet, hogy bántották máshol, de ez nem jelenti azt, hogy ezért neki mindent el lehet nézni!
Érdeklődjed meg, hogy kutyaiskolában mit lehet vele kezdeni, de, véleményem szerint egy már bőven felnőtt kutyával, akinek ráadásul te vagy a második gazdája, sok mindent nem lehet kezdeni...
Jó szívvel mondom neked, hogy add oda valakinek! Bár, nem tudom, kinek kéne egy harapós, kiszámíthatatlan kutya...
Marad a menhely!
Nekem biztos nem kéne olyan kutya, amelyik bármikor leharaphatja a karomat, rám vagy a családomra fokozottan veszélyes!
Akik lepontoztok, nektek csak annyit üzennék, hogy másképp gondolkodnátok, ha lenne kisgyereketek vagy veletek élne egy idős hozzátartozótok! Akkor megértenétek!
Ám, azok a tapasztalataim, hogy akik a közveszélyes kutyákat mániákusan védik, nekik a kutyájukból áll az egész magánéletük! Se boldog kapcsolat, se barátok, se gyerek...🙂
Nincs ezzel baj! Csak akkor, ha az arcodat egyik nap az imádott kutyuskád szájában találod...🙂
6-os, te mekkora idiota vagy.
Persze, verje szarra az egyebkent is traumatizalt orokbefogadott kutyajat, aki nem mellesleg most kerult hozza! Eleg baj az, ha a sajat kutyaid rettegnek toled, en annyira erre nem lennek buszke. Ebbol szoktak a tragediak lenni,amikor a kutya egyszer csak bekattan es ratamad a gazdara. Na vajon miert.
Nem eroszakkal kell kutyat nevelni meg mindig. Amit a kerdezo csinal; mar az is tul sok, nem csoda, hogy retteg tole, bujna el, harap.
A legjobb az lenne, ha felkeresne egy trenert, aki pozitiv megerositessel dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!