Baj, ha 3-4 részre osztom a kutya napi ételét?
Figyelt kérdés
Szegénykém nagyon keveset eszik egyszerre amúgy is, de most a melegben meg végképp. Viszont, ha többször adok keveset, akkor jobban megeszi.
Ez probléma?
2022. jún. 27. 13:38
1/7 anonim válasza:
Kutyának elég napi egyszer bekajálni, hogy aztán egész nap emésszen, húsevők gyomra ilyen. Adj neki este amikor már nincs olyan nagyon meleg, esetleg próbálkozz nagyon finom ételekkel: főtt hús, sült tojás, persze mindezeket fűszerek nélkül.
2/7 anonim válasza:
Egyszer is elég enni neki, ha pedig keveset eszik, az a kánikula miatt lehet. Labrador kutyám van, ő is úgy szenved a hőségtől mint én
3/7 anonim válasza:
Én napi kettőre szoktam osztani, reggel-este. De ha ő így könnyebben megeszi a napi adagját, akkor szerintem nincs vele semmi baj.
4/7 anonim válasza:
Az én kutyám ilyenkor kézből kap enni, és minden falatért van feladat, másképp ilyen melegben nem is eszik szívesen. Víz viszont több van kitéve.
5/7 anonim válasza:
Ebből a szempontból egyszerűbb egy amstaffal. Mindig éhes, akármikor tudna enni. :D
6/7 anonim válasza:
Az egészséges kutyákat 2-6 hónapos korig naponta háromszor, 6-12 hónapos korig kétszer, később naponta egyszer, lehetőleg este kell etetni.
7/7 anonim válasza:
Nem szabad egyszerre sokat ennie a kutyáknak (pláne ha nagytestű) mert megcsavarodhat a gyomra és pár órán belül elpusztul ha nem kap orvosi segítséget. Ezért 2-re kell osztani a kaját felnőtt kutyáknál.
Kicsiknél gyakrabban, 6 hónapos korig 3-szor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!