Mi okból támadja meg egy kutya a saját gazdáját?
Figyelt kérdés
A fenti cikk szerint a hónapban újabb brutális kutyatámadás történt Magyarországon. Mivel a tavalyi évben hazánkban gyakorlatilag minden második háztartás kutyatartó lett, így félő, hogy a kutyatámadások száma is emelkedni fog. A gyakoribb eset, hogy a jogszabályi tiltás ellenére póráz nélkül sétáltatott állatok támadnak járókelőkre, de mint a linkelt cikk is bizonyítja, van olyan eset, amikor még a kutya gazdája sincs biztonságban. Az alapvető probléma szerintem, hogy a legtöbben elfelejtik, hogy állatokról, ösztönlényekről beszélünk, és természetesen lehet egy kutyát is nevelni, azonban véleményem szerint 100%-os biztonságban soha nem lehetünk egy kutya mellett, mindig fennáll a támadás veszélye.
35/F
2022. jún. 18. 21:04
11/11 anonim válasza:
A legtöbb provokatív kérdésével én sem értek egyet, de sajnos ez valós probléma, ezzel menhelyek is küzdenek. Én is több felelőtlen gazdit ismerek. Az én kutyám reaktív, mentett, előéletes, rengeteg melóm van benne, de én dolgozom rajta. Nem ez a jellemző sajnos. Van akitás rokonom is, akiről tudom, hogy nem neki való, látszik is a kutya viselkedésén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!