Csak szerintem nem való kutya vagy macska egyedül élő nyugdíjas néniknek ? Csak én vettem észre azt, hogy a kutya megtanulja, hogy a gazdájának nem kell szót fogadni, mert úgyse lesz következménye ?
C. Nem, te vagy a korlátolt, mert attól, hogy valaki idős és nem tud futni a kutyával, még érthet az állatokhoz és a nevelésükhöz. Pont annyira, amennyire egy fiatal is lehet totál balfék, autoritás nélküli gazdi.
Szóval provokatív troll vagy, aludj inkább.
Az olyat se szeretem, amikor panaszkodik valaki, hogy allergiás a macskaszőrre, ezért nem engedi be a házba, de azért mégis tart macskát. Ezzel a dologgal az a baj, hogy aki allergiás, az kint az udvaron sem fogja simogatni a macskáját, mert szőrös lesz mindene, amit aztán bevisz.
Láttam olyat, hogy a macska gyorsan bement a házba, amikor nyílt az ajtó, a gazda megfogta, kidobta, a macska elesett aztán "Jaj, bocsánat." Mert ugye egy nyugdíjasnak fáj mindene nem tud hajolni, csak dobni.
Nekem az a véleményem, hogy kéne egy törvény vagy valami, hogy akárki ne tarthasson állatot.
Ember vagyok.
Troll a Harry Potterben volt.
"Ember vagyok."
Hát ez elhamarkodott és meggondolatlan kijelentés a részedről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!