Csak szerintem nem való kutya vagy macska egyedül élő nyugdíjas néniknek ? Csak én vettem észre azt, hogy a kutya megtanulja, hogy a gazdájának nem kell szót fogadni, mert úgyse lesz következménye ?
Most meg le lettem pontozva :D tényleg nem értem
Hol laktok ti? Én rengeteg embert és rengeteg kutyát ismerek, állatvédő szervezetnél is önkénteskedek. Van rálátásom a dologra azt hiszem :D
Teljesen igazad van. Az összes nyugger, akit ismerek, vagy kib_ssza a kertbe a kutyát és szerencsétlen egész életében nem ismeri a séta fogalmát, a szeretgetésről nem is beszélve, kb. csak azért van, hogy megegye a konyhai maradékokat és jelezze a betörőt, a benti kutyának egy fokkal jobb, de tény, hogy normálisan nevelni és gondoskodni róla nem tudnak, azok sem nagyon ismerik a sétát, max. az eü-t. A macskákkal nem tudom, mi a helyzet, de azok amúgy sem igényelik a sétáltatást, szellemi foglalkoztatást.
Kívánom, hogy öregkorotokban rohadjatok meg egyedül, magányosan és egy pók se lehessen a házatokban a sarokban.
Egyébként nektek nincsenek szüleitek, nagyszüleitek, hogy ilyen okádék módon általánosítotok és nyilatkoztok az idős emberektől?
És miért is kell őket összemosni a cigányokkal?
Egyébként én is voltam önkéntes állatvédő. Ennyi erővel én meg kiírok egy fröcsögő kérdést a gyerekesekről. Merthogy gyerekes családban elhanyagolt, rettegő vagy épp kicsit sem nevelt kutyát jóval többet láttam, mint időseknél levőt. Utóbbiak törődtek vele, szerették, társként kezelték, míg a neveletlen kölköknél az állat játékszer volt, amit kihisztiztek maguknak valamikor, aztán persze ráuntak és jobb esetben jött vissza a menhelyre, rosszabbikban maradt náluk kicsapva a kertbe, gyerekek csesztették, szülők naponta elédobtak valami moslékot, tanítás, szeretet, törődés semmi.
Na most pont ugyanolyan hányadék módon nyilvánultam meg, mint ti. Szarul esik és gusztustalan, ugye? Pedig pont ugyanolyan, mint a tiétek. Én se voltam hajlandó meglátni a tisztességes, állatszerető családokat, ahogy ti sem az időseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!