Egy 3 éves husky nem lesz depressziós, ha más lesz a gazdája?
Az en kutyam belebetegedett,h nelkule mentem nyaralni 3 hetre. Utana meghalt. Erzekeny lelkek.
Ha tudod,vidd magaddal mindenaron!! Budapesten nagyon sok a kutyat beengedo berelheto lakas!!
Szerintem rengeteg függ attól, hogy milyen lesz az új gazdája és milyen kapcsolata volt a régi gazdájával.
Ha az új gazdi sokat foglalkozik a kutyával, szereti, beengedi az életterébe, lehetőséget ad, hogy változatosan levezesse az energiáit, akkor nagy eséllyel nem lesz depressziós a kutyus. Viszont, ha egy lakásból kikerül egy udvar végébe, akkor az meg fogja viselni.
Nekem az a menhelyes tapasztalatom, hogy amelyik kutyát a láncról hozták a kennelbe, még örül is neki, hogy itt pár naponta van séta, minden nap megsimogatják a buksiját és jó kaját kap, míg akinek pl meghalt a gazdája, aki a házban tartotta, szerette, nagyon magába fordul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!