Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meg fog engem ismerni?

Meg fog engem ismerni?

Figyelt kérdés

Van egy közel 3 és fél hónapos tacskónk.

A helyzet az, hogy két hétre elutazunk Június végén.

A kutyát, rajtunk kívülálló okokból sajnos nem tudjuk vinni magunkkal.

A keresztapámnak 2 kutyája van, azt mondta vállalja a picúrt, míg odaleszünk. (Tudom, minek kutya, ha magára hagyjuk... stb., Higgyétek el, ha rajtunk múlna, vinnénk, de nem tehetjük sajnos....).

Így lesz a legjobb neki, társasága is lesz legalább.

Azon aggódom, hogy 2 hét távollét után, megismer-e majd minket?

Félek, annyira jól érzi magát majd, hogy haza sem akar jönni itthon meg minden idegen lesz neki.

Nagyon szeretem, nem esne jól ha nem ismerne meg.

Nyugtassatok meg kérlek.

2022. máj. 31. 15:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagymamám kölyökkutyájára vigyáztam egy hétig, kb. 5 hónap alatti volt akkor ha jól emlékszem, nem nagyon érdekelte a nagyszüleim hazaérkezése őt. Persze, örült, de mindenkinek ugyanígy örült volna, semmi extra. Kellett pár hét, hogy ismét közel érezze magához őket.
2022. jún. 1. 11:03
 12/13 anonim ***** válasza:
91%
Hat ne is legyen kint felugyelet nelkul egy ekkora kutya. Alap, hogy bent van.
2022. jún. 1. 11:42
 13/13 A kérdező kommentje:

11 es ettől tartok én is, hogy kell pár hét, mire minket, meg a saját kis környezetét megszokja újra. Bár, qmikor elhoztuk is egyből elfogadott mindent. A saját szagát csak érzi majd a dolgain, és így könnyebb lesz.

Nagyon kis kezes.

Neki mindenki haver aki megsimogatja, és kajával kínálja.

Van még pár hét az utazásig. Addig kitaláljuk, melyik a legjobb megoldás.

Ha más nem lesz, muszáj lesz vinni magunkkal. Onnan meg kiderül, hogy ott, ahova megyünk, hogy oldjuk meg a továbbiakat vele....

2022. jún. 1. 19:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!