Normális, hogy egy kutya ennyit ürít?
Egyik rokonom lebetegedett, így egy darabig nála lakom és többek közt gondoskodom a kutyájáról is. Udvaron van tartva, potyogtat ahová tud. Soha nem egy helyre és naponta kb 3-4 kupacot. Teljesen kivagyok már, hogy reggel felseprem, de délben megint ott van egy.
Ez normális? Mert gondolkoztunk rajta, hogy kutyát veszünk most, hogy kertes házba koltozrunk, de nekem most végleg elment a kedvem.
"Egyébként itt vidéken mindenki ad maradékot a kutyának."
Általánosítás helyett ideje lenne ezt elfelejteni végre. Az ad maradékot, meg hulladék tápot a kutyának, aki tájékozatlan, occsó megoldást akar, vagy leszarja, mi a jó a kutyának, mert az csak 1 kutya. Ez egy nagyon visszamaradott felfogás. Én egy szaros kis faluban élek, mégis rendszeresen viszem sétálni a kutyát és prémium tápot kap... Neked tényleg nem való kutya!
Kerlek ilyen hozzaallassal NE legyen kutyad. Soha.
Foleg a kutya erdekeben ne, de szerintem nektek se lenne tul jo, ha a kutya szokne, rombolna, neveletlen lenne.
Mert az, hogy majd az 5 eves gyerek jatszik vele havi 5 percet (mar ha nem fel a kutyatol, mert foglalkozas hianyaban ugralni fog, fel fogja lokni! ) edeskeves, ezert nem kell kutyat szerezni, halal felesleges.
Rettenetesen szomorunak tartom, hogy a mai vilagban csak azert, mert valaki falun lakik, ennyire rettenetesen maradi legyen. En is falunk elek, de valahogy tobb eszem van ennel es azt is leszarom, hogy a szomszed mit csinal, nem kerdezgetem, en nem ugy tartom a kutyamat, ahogy o.
Ami nektek jó, az nem lesz jó egy kutyának... ő egy kutya. Más igényei vannak, ő egy állat, méghozzá ragadozó. Emberi étel maradékon nem fog elélni, mert egy csomó mindent nem tud megemészteni, amit te igen.
Én értem, hogy csak egy kutya, nekem sem fontosabb a családomnál, de ha valaki állatot tart, azt bizony normálisan gondozni kell.
Na akkor kérdező!
Vidéki vagyok! És képzeld minőségi tápot adok a kutyaimnak, bejarasuk van a házba, amennyit tudom setaltatom őket és nem kerti dísznek vannak.
Szóval ne mondd hogy ez a természetes vidéken csak mert te ilyen vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!